Kent Haberleri

Akbank'tan market alışverişlerinde cebinizi rahatlatacak kampanya! 31 Ocak'a kadar başvuran yaşadı!

Akbank'tan market alışverişlerinde rahat nefes aldıracak kampanya müjdesi geldi. Kampanya için son başvuru tarihi 31 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte ayrıntılar... Akbank, yeni kampanyasını web sitesinde duyurdu

Türkiye'nin öden gelen bankaları arasında yer alan Akbank'tan güzel haber geldi. Akbank, yeni kampanyasını web sitesinde duyurdu. Akbank'ın yeni kampanyası ile marketten alışveriş yaparken cebiniz ferahlayacak. İşte Akbank'ın market kampanyası...

 

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalar arasına adının yazdıran Akbank'tan müjde geldi. Akbank, yeni kampanyasını axess.com.tr'de duyurdu. Akbank'tan gelen açıklama yazısına göre; kampanyanın adı "Axess’e Özel CarrefourSA’larda 100 TL’ye Varan chip-para!" oldu. Kampanya detaylarına web sitesinde yer veren Akbank, şu notu düştü:

"Axess’e özel 20 Ocak – 20 Şubat 2023 tarihleri arasında CarrefourSA'lardan veya carrefoursa.com'dan tek seferde yapacağınız 1.500 TL ve üzeri alışverişinize 75 TL chip-para, 2.000 TL ve üzeri alışverişinize ise 100 TL chip-para!

Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Juzdan’dan “Hemen Katıl” butonunu tıklayın veya “ALIŞVERİŞ" yazıp 4566’ya SMS gönderin!"

 

Axess’e özel 20 Ocak ve 20 Şubat 2023 tarihleri arasında CarrefourSA’larda ya da carrefoursa.com’da tek seferde yapılacak bin 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 75 TL chip-para veya 2 bin TL ve üzeri ilk alışverişinize 100

TL chip-para sağlanmaktadır. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 6 Mart 2023 tarihine kadar CarrefourSA’larda kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde harcanabilir.

 

KAMPANYAYA NASIL KATILIRSINIZ?

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasından "ALIŞVERİŞ" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekiyor. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletildikten sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden fiyatklandırılır. Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması gerekiyor. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

KAMPANYAYA DAHİL OLAN VE OLMAYAN KARTLAR!

Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess puan kampanyasına dahil değildir.

KAMPANYA AYRINTILARI İÇİN: https://www.axess.com.tr/axess/

Emekliye rahat nefes aldıran müjde! Bankalar el ele verdi! 11 bin TL promosyon verecek!
Emeklinin yüreğini ağzına getiren son dakika gelişmesi! Emekliye kıdem tazminatı sürprizi!
Borcu olanlar gün yüzü görecek! Teminat yok! 18-20-24-40-48 ay vade! Hangi borçları kapsıyor? Yapılandırma Paketi 2023!