Ekonomi

Akbank’tan Mayıs ayı kampanyası! Faizsiz anında 15.000 TL sizin! İşte detaylar!

Akbank mayıs ayının ilk kampanyasını duyurdu. Faizsiz 15000 TL’ye ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. İşte detaylar!Bu kampanyalardan ilkini de Akbank açıkladı

Mayıs ayına girilmesiyle bankalar yeni kampanyalarını tek tek duyurmaya başladı. Bu kampanyalardan ilkini de Akbank açıkladı. İşte Akbank’ın faizsiz 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına dair ayrıntılar…

Mayıs ayının ilk kampanyası Akbank'tan geldi. Kampanya kapsamında Akbank müşterileri faizsiz olarak 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu.

Paraya ihtiyacı olan ve acil nakit paraya sıkışan kişiler bankalar tarafından yapılan kampanyaları yakından etmektedir. Mayıs ayına girdiğimiz şu günlerde Akbank kampanya ayrıntılarını paylaştı. 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verileceğini dile getiren Akbank kampanyanın mayıs ayına özel olduğunu açıkladı.

AKBANK'TAN FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ İMKANI!

Mayıs ayına giriş yaparken bankalardan kampanya açıklamaları da gelmeye başladı. Bankalar, kendi çatısı altına yeni müşteriler katmak için kampanyalara hız veriyor. Bankalar hali hazırda bulunan Müşterilerin de yüzünü güldürmek için yeni kampanyalara imza atıyor. Mayıs ayında geçerli olacak yeni kampanya ayrıntıları paylaşıldı. Nakit ihtiyacı bulunan kişiler faizsiz 15.000 TL krediye sahip olabilirler.

Akbank resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile beraber kampanyanın 30 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli alacağını da belirtti. Kampanyaya katılım sağlayacak olan müşterilerin Akbank Mobil üzerinden Akbank'lı olması gerekiyor.

AKBANK KAMPANYA BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşlar öncelikle Akbank Mobil uygulamasını indirmesi gerekmektedir. Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbank'lı olmak istiyorum butonuna basarak ilk kez Akbank müşterisi olan vatandaşlar kampanyadan yararlanabileceği belirtildi. 30 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli kampanya çerçevesinde Akbank mobil üzerinden banka müşterisi olan ve ilk kez asıl Axess ya da Wings karta başvurusu yapan müşterilerin başvurularının 23 Haziran 2023 tarihine kadar onaylanması gerekmektedir.

Kampanya ile beraber nakit ihtiyacı bulunan kişilerin 15.000 TL'ye kadar sunulan kredi imkanından yararlanabilecek. Faizsiz kredi kapsamında 2 ve 6 ay vade seçeneği imkanı ile kampanyaya katılım sağlayabilirler. Banka tarafından belirtilen tutar ve vade aralığı dışında yapılan tüm işlemlerde ise yüzde 1,36 oranında faiz alınacağı dile getirildi.