Ekonomi

Akbank'tan muhteşem kampanya! Teknosa’da 2.000 TL harca 500 TL İndirim kazan 

Ekonominin dar geçitten geçtiği şu günlerde Akbank en çok  masraf yapılan sektör olan teknoloji de indirim yaptı. "1008TEKNOSA500" davet kodu ile hemen Akbank Mobil’den Akbanklı olun Teknosa’da 2.000 TL harca 500 TL İndirim kodu avantajı kazancom ve Teknosa Mağazaları’ndan yapacakları 2

Kampanya Şartları

Kampanya içeriğince 1008TEKNOSA500 davet kodu ile Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olan kullanıcılar kazanacakları indirim kodlarıyla Teknosa.com ve Teknosa Mağazaları’ndan yapacakları 2.000TL ve üstünde alışverişlerde 500TL varan indirim hakkı elde edecektir.

Kampanya sadece Akbank Mobil aracılığı ile "1008TEKNOSA500" davet kodunu kullanarak yapılan başvuruları kapsamaktadır.

Kampanyadan sadece Akbank Mobil aracılığı ile ilk kez Akbanklı olanlar faydalanabilir.

Kampanyadan sadece bir kere faydalanılabilir.

Kampanyadan "1008TEKNOSA500" davet koduyla ilk defa Mobil üzerinden Akbanklı olanlar faydalanabilecektir. "1008TEKNOSA500" davet kodu girilmeden gidilen Akbanklı olma aşamalarında kampanyaya katılım olmayacaktır.

Mobil aracılığı ile Akbanklı olmak ve kampanyadan faydalanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” seçeneğinden ve davet kodu kısmına "1008TEKNOSA500" kodunu yazarak devam edilip müşteri olunması zaruridir. 

Kampanya dahilinde elde edilen Teknosa indirim kodu, müşterinin "1008TEKNOSA500" davet kodu ile Akbanklı olma aşaması bitirilmesinin akabinde SMS ile müşteriye iletilecekir.

İndirim kodlarının kullanılması için aktifleştirilmesi zaruridir. Aktifleştirme aşaması için TKNS yazıp boşluk bırakın kazanılan kodun 7889’a SMS gönderilmesi mecburidir.

Kampanyadan faydalanabilmek için Teknosa.com’da hesabına girilmeli ve sepet eşamasına gidilerek alakalı kampanyanın seçilmesi gerekiyor.

 Akabinde indirim otomatik olarak entegre edilecektir.

Teknosa Mağazalarında kod aktifleştirilmesinin akabinde kasada cep telefonu söylenerek indirimden faydalanılabilir.

Kodlar şahsi olup, bir kez geçerlidir.

Kampanya sadece bireysel müşterilere umumidir.

İndirimin kullanılabilmesi için Web'de ürün alınma aşamasında Apple, Monster, Dyson, markalı ürünler, Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Microsoft Xbox Series X&Series S Oyun gereci Airfryerlar, SSD, HDD ve Dijital Kartlar olmamalıdır.

Kampanya teknosa.com araclığı ile satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerlidir.

Kampanya değişik bir kampanya ile birleştirilemez.

İletilen kampanya indirim kodları 31.03.2023 tarihine kadar kullanılabilir.

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Bankalar faizi yüzde 30'a çıkarmaya başladılar! İlk adımı o banka attı

Bunu yaparsanız faturalar 2'ye katlanır! İşte almanız gereken önlemler