Ekonomi

Akbank’tan müjde! 31 Ekim’e kadar başvuranlar 500 TL chip-para kazanacak!

Kampanyalarıyla herkesin dikkatini çeken Akbank, 500 TL chip-para kazandıran yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte detaylar…Müşterilerini kaybetmemek ve daha çok müşteri kazanmak için promosyon yarışına giren bankalar, kampanyalarıyla da yakından takip ediliyor

Özel bankalar Temmuz ayından bu yana verdiği maaş promosyonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Müşterilerini kaybetmemek ve daha çok müşteri kazanmak için promosyon yarışına giren bankalar, kampanyalarıyla da yakından takip ediliyor.

Akbank’ta resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Bankanın duyurduğu bu yeni kampanyanın son katılım tarihi ise 31 Ekim olarak açıklandı.

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanyasına katılanlar, hem zaman hem de 500 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayacak.

Peki, Akbank’ın 500 TL chip-para kazandıran yeni kampanyasının detayları nelerdir?


 

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanyasına katılanlar, hem zaman hem de 500 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayacak.

Bankadan açıklanan kampanya bilgilerine göre, 01-31 Ekim tarihleri arasında bankaya ilk kez otomatik fatura ödeme talimatı verecek Akbanklı KOBİ’ler 3 adet fatura talimatına 500 TL chip-para kazanıyor.

Bankaya otomatik ödeme talimatı vermek  isteyen müşteriler, Akbank Mobil, İnternet, 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkesi veya tüm şubelerden otomatik ödeme talimatı verebilir.

AKBANK KAMPANYASININ DETAYLARI

Açıklanan bu kampanyadan 01-31 Ekim tarihleri arasında yararlanabilirsiniz.

Kampanyadan bankaya ilk defa otomatik fatura ödeme talimatı verecek olan tüm Akbanklı KOBİ’ler faydalanabilir.

Açıklanan kampanya kapsamında hesabınızdan veya Axess Business, Axess KOBİ kartlarınız ile otomatik ödeme talimatı vereceğiniz 3 ve daha fazla fatura için 500 TL chip-para kazanabilirsiniz.

Kampanyaya tüm fatura talimatları dahildir.

Kampanya kapsamında kazanılan chip-paraların yüklenmesi için hesaptan talimat veren Akbanklıların en az 1 adet açık Akbank kartı; ticari kredi kartından talimat veren Akbanklıların ise en az 1 adet açık ticari kredi kartı olması gerektiğini hatırlatırız.

Kampanya başlangıç tarihi öncesinde aktif olup kampanya süresi içinde iptal edilerek yeniden verilen talimatlar ve kampanya dönemi öncesinde iptal edilmiş olup kampanya döneminde aktifleştirilen talimatlar kampanya kapsamında değildir.

EGM ve İŞKUR duyurdu! Bekçi olmak isteyenler hemen baksın!  İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları nelerdir?

TMO’dan 495 tonluk iki yeni ihale! Son teklif tarihi açıklandı!

O masraf vatandaşın belini fena halde büktü! Her 10 kişiden 8’i…