Kent Haberleri

Akbank'tan müjde! CarrefourSA’da 100 TL’ye varan chip-para hediye! Başvuran hemen faydalanacak!

Bankaların kampanyaları devam ederken Akbank'ta güncel kampanyasını duyurdu. Akbank Kart’a özel CarrefourSA ve carrerfoursa.com’dan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para , 1.500 TL ve üzeri alışverişinize ise 100 TL chip-para kazanma fırsatı başladı.Kampanya kapsamında, Akbank Kart’a özel 11 Kasım- 11 Aralık 2022 tarihleri arasında CarrefourSA ve carrerfoursa

Akbank güncel kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Akbank Kart’a özel 11 Kasım- 11 Aralık 2022 tarihleri arasında CarrefourSA ve carrerfoursa.com’dan tek seferde yapacağınız 750 lira ve üzeri alışverişinize 50 lira chip-para , 1.500 TL ve üzeri alışverişinize ise 100 lira chip-para kazanma fıtsatı.

AKBANK KAMPANYASINA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Juzdan’dan "Hemen Katıl" butonuna tıklayabilir ya da "ALIŞVERİŞ" yazıp 4566’ya sms gönderebilirsiniz. Peki kampanyanın şartları ve koşulları belli oldu mu? İşte detaylar...

AKBANK KAMPANYASININ ŞARTLARI NELER?

Akbank Kart’a özel 11 Kasım - 11 Aralık 2022 tarihleri arasında CarrefourSA’larda ve carrefoursa.com’da tek seferde yapılacak 750 lira ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL chip-para veya 1.500 lira ve üzeri ilk alışverişinize ise 100 lira chip-para sunulmaktadır. Chip-para hediyesi, kampanya şartlları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 25 Aralık 2022 tarihine kadar CarrefourSA’larda kullanılabilecek. Bahsi geçen tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir.

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "ALIŞVERİŞ" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmekiyor. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesininin ardından kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. 

Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek. Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce "Hemen Katıl" butonu tıklanması gerekiyor. Kampanyanın profil alanındaki "Kampanyalarınız" başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanıyor.

Axess, Akbank Kart, Wings, Free, Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahil olurken Bank’O Card Axess puan kampanyasına dahil değildir.

Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 50 lira veya 100 lira chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, anlık/otomatik fatura, BES işlemleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmedi. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. 

Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya kapsamında mağazalardaki harcamaların Akbank Axess POS uygulaması yüklü terminalinden yapılması gerekmektedir. Chippin kasaları veya uygulaması üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Ziraat Bankası'ndan yeni kampanya! Tatilsepeti'nde toplamda 2.000 TL Bankkart Lira fırsatı!

Emekliye hem promosyon hem ödül! Yapı Kredi duyurdu! Başvuran emekli o parayı hemen alacak! 

Asgari ücret zammında kritik pazarlık başlıyor! Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Rakamlar tek tek konuşulacak..