Kent Haberleri

Akbank'tan müşterilerine yönelik çok önemli açıklama! Akbank müşterileri acil baksın

Akbank'tan müşterilerine yönelik bir açıklama geldi. Banka, hayata geçirdiği önemli kampanyanın detaylarını müşterilerle paylaştı. Akbank tarafından hayata geçirilen yeni bir kampanya da hayli ilgi çekti

Akbank tarafından hayata geçirilen önemli kampanyalar, müşteriler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Akbank tarafından hayata geçirilen yeni bir kampanya da hayli ilgi çekti. Banka, kampanyanın detaylarına ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi. Gelin Akbank tarafından yapılan açıklamanın detaylarına hep birlikte göz atalım... 

Aracına akaryakıt alacaklara güzel haber verildi. Motorin, benzin ve LPG alacaklara duyuruldu. Kampanyanın mart ayı sonunda sona ereceği açıklandı. 60 TL tutarında indirimin detayları belli oldu. İşte detaylar..

Bankalar son dönemlerde sıkça akaryakıt kampanyası düzenliyor. Bu kampanyalar sürücülerin daha uygun fiyatta akaryakıt almasına imkan tanıdı. Gelen son habere göre BP Akaryakıt istasyonu ile Akbank arasında yeni bir anlaşma yapıldı.

 

Akbank yaptığı açıklamasında 16 Şubat ile 31 Mart tarihleri arasında kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamasına SMS ile katılım sağlanması haline 50 TL; Juzdan ile katılım sağlanması halinde ise 60 TL Chip-Para hediye edeceğini müjdeledi!

Kampanyaya katılmak isteyenler için detaylar da belli oldu. Bu kapsamda, SMS ile cep telefonundan kampanyaya katılım için; “Bp” yazıp 4566’ya SMS göndermek yeterli olacak.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri yararlanabilecek.