Kent Haberleri

Akbank`tan nefes kesen son dakika müjdesi! Hemen başvuran anında 300 TL'ye kavuşuyor!

Ülkenin önde gelen özel bankalarından biri olan Akbank, Ocak ayı başında yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Bu konuda market alışverişinde yardıma ihtiyacı olan tüketiciler için bir marketler zinciri ile çalıştığını açıklayan Akbank, kampanyaya ilişkin tüm detayları paylaştı... Artan maliyetler, sürekli genişleyen pazarda ürün satın almak için finansal yardıma ihtiyaç duyan tüketicileri indirim kampanyaları  kovalamaya başladı

Yüksek enflasyon, piyasadaki ürün fiyatlarını çok yüksek yaptığı için vatandaşlar kişisel ve barınma ihtiyaçlarını karşılamakta oldukça zorlandılar. Artan maliyetler, sürekli genişleyen pazarda ürün satın almak için finansal yardıma ihtiyaç duyan tüketicileri indirim kampanyaları  kovalamaya başladı.  Bu arada Akbank da indirim kampanyası için vatandaşlara destek mesajı gönderdi.

Akbank, Ocak ayına özel alışveriş kampanyası başlattığını duyurdu. Söz konusu kampanyada Migros ile çalıştıklarını açıklayan banka, kampanyayla ilgili tüm detayları da paylaştı.

AKBANK-MİGROS KAMPANYASI

Akbank, uygun fiyatlarla market alışverişi yapmak isteyen tüketiciler için indirim kampanyası başlattığını resmi internet sitesinde duyurdu. Migros ile yapılan ortak anlaşma kapsamında tüketicilere 300 TL değerinde Migros hediye çeki verilecek.

AKBANK MİGROS KAMPANYASINA BAŞVURU

Migros'tan 300 TL'lik hediye çeki almak isteyen tüketicilerin, Akbank mobil uygulamasından '1007MIGROS300' davet kodu ile banka müşterisi olmaları gerekmektedir. Akbank, söz konusu kodun hem Migros Sanal Market sitesinde hem de Migros Sanal Market'te geçerli olduğunu ve kodun sadece uygulama içinden kullanılabileceğini açıkladı. Kampanya kodunun Migros şubelerinde geçersiz olduğu yapılan açıklamanın detayında yer aldı.

AKBANK KAMPANYA AYRINTILARI!

Araç, ehliyet sahipleri dikkat! 1.130 TL ödemezsiniz arabanızı kaybedebilirsiniz!
Çocuk sahibi ailelere son dakika müjdesi! Her ay 350, 450, 550, 650 lira para verilecek!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! Bu kişilere 1.594 TL verilecek! Son dakika!