Kent Haberleri

Akbank'tan resmi açıklama geldi. Son 2 gün

Akbank tarafından vatandaşlara yönelik krediler hakkında açıklamalarda bulunulmaya devam ediliyor. Akbank'ın kredi kampanyası hakkında son günlerin hatırlatması da yapıldı. Yarışta güçlü bankalar arasında yer alan Akbank da vatandaşlara yönelik çok önemli kredi paketlerini kullanıma sunuyor

Bankalar arasındaki kredi yarışı tam gaz devam ediyor. Yarışta güçlü bankalar arasında yer alan Akbank da vatandaşlara yönelik çok önemli kredi paketlerini kullanıma sunuyor. Akbank'ın şu anda hizmette olan bir kredi paketi hakkında da hatırlatma geldi.

 

Bir anda kıyasıya rekabete dönüşen ‘müşteri ol’ fırsatları sayesinde bankalar ilk müşterilerine özel vermiş oldukları sıfır faizli kredi kampanyalarında limitleri yükseltmişti. Peki, Akbank 25000 TL faizsiz kredi nasıl alınır? Akbank faizsiz kredi kimlere veriliyor?

Akbank sıfır faizli kredi vermektedir. Akbank’ın vermiş olduğu faizsiz kredi limitleri dönemsel kampanyalara göre değişebilmektedir. Akbank 5.000 TL ile başladığı sıfır faizli kredi kampanyasını Nisan 2023 tarihinde 25.000 TL’ye kadar çıkarmıştır. Akbank sıfır faizli kredinin yanında faiziz nakit avans imkânı da sağlamaktadır. Faizsiz kredilere nispeten, nakit avansların limitleri daha yüksektir diyebiliriz.

Akbank faizsiz kredilerini ilk defa müşterisi olan kişilere vermektedir. Faizsiz kredi limiti 10.000 TL nakit avans limiti ise 15.000 TL’dir toplamda ise 25.000 TL faizsiz finansman sağlanmaktadır. Akbank faizsiz kredi kimlere veriyor sorusunun cevabı, mobilden ilk kez Akbank uygulamasını indirerek, görüntülü görüşme sürecini tamamlayan kişiler içindir.

Akbank’ın toplamda 25 bin TL faizsiz kredi başvurusuna şuanda katılım sağlanamamaktır. Şöyle ki; Akbank 10 bin TL faizsiz kredi, 15 bin TL faizsiz nakit avans olmak üzere 25 bin TL faizsiz finansman sağlamaktaydı. Ancak 10 bin TL faizsiz kredi 14 Nisan 2023 tarihi itibarıyla son buldu. Akbank’ın bu kampanyayı Mayıs itibarıyla revize etmesi bekleniyor.

Eğer Akbank müşterisi değilseniz ve faizsiz kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, Mayıs ayının ilk haftasını beklemenizde yarar var. Akbank şuanda 15 bin TL faizsiz nakit avans veriyor ve bu kampanyadan yararlanabilmek için kredi kartı başvurusu yapmak gerekiyor.