Konut

Akiş GYO Akbatı Residences'ta 317 bin TL'den başlıyor! 6 ay sıfır faiz!

Yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 6 ay vade farksız taksitlendirme yapılan Akbatı Residence projesin fiyatlar 317 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Akiş GYO A.Ş. projesi olarak yaşama geçirilen Akbatı Residence, toplamda 350 adet daireden oluşuyor. Satış sürecine devam edilen Akbatı Rezidans, mavi ve yeşil kule olarak adlandırılan 2 bloktan oluşuyor.


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa edilen Esenyurt Akbatı Residence'ta yer alan dairelerin tapu devirleri ve teslimleri hemen yapılıyor. 1+1, 1+1 dubleks, 1+1 loft, 1,5+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 2,5+1  olarak dizayn edilen dairelerin satışlarına devam edilen Akbatı Residence Esenyurt'ta, mavi kule 21, yeşil kule ise 11 kata sahip.


Tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanan Esenyurt Akbatı Rezidans'ta banka kredisi ile 36 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılıyor.


Rezidans dairelerin 77 metrekare ile 181 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Akiş GYO Akbatı Residences'ta yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 6 ay sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor.


http://www.akbatiresidences.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi