Genel

Akbatı Rezidans TEM'e bağlandı!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi kapsamında projeye ve çevre yerleşimlere bağlantı sağlayarak ulaşım süresini kısaltacak Esenyurt TEM çıkışının temeli atıldı

AKASYA Acıbadem'in yaratıcılarından Akkök Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki en yeni projesi, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin çevre yerleşimlere direkt bağlantı sağlayacak Esenyurt TEM çıkışının temeli atıldı. Toplantıda soruları yanıtlayan Akkök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Akiş Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök, 'İlgiden son derece memnunuz. Talebin yüksek olması nedeniyle yine aynı bölgede, aynı konsept ve kalitede ek bir konut projesi için fizibillite çalışmamız devam ediyor' dedi.

Akiş Genel Müdürü Gökşin Durusoy ise Akbatı Alışveriş Merkezi'nde markalarla görüşmelerin devam ettiğini belirterek, 5M Migros, Boyner, Zara Grubu, Koçtaş, TeknoSa ve Mars Cinebonus gibi markaların Akbatı ziyaretçilerinin hizmetinde olacağını vurguladı. Akiş Yönetim Kurulu Üyesi & Satış ve Pazarlama Müdürü Alize Dinçkök Eyüboğlu ise rezidansların yüzde 70'ini sattıklarını, ellerindeki 1+1 dairelerin liste fiyatlarının 257 bin TL'den başladığını söyledi.
Akşam