02 / 05 / 2024

Akçay Group Avrupa'nın lideri Lyreco ile iş ortaklığı yaptı!

Akçay Group Avrupa'nın lideri Lyreco ile iş ortaklığı yaptı!

Akçay Group’un kurumsal ofis ürünleri dağıtımı yapan markası Akoffice, aynı sektörde Avrupa’nın lideri Lyreco ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı.



Akçay Group’un kurumsal ofis ürünleri dağıtımı yapan markası Akoffice yine kurumsal ofis ürünleri alanında Avrupa’nın lideri Lyreco ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı. Başta Avrupa olmak üzere Kuzey Amerika, Avustralya ve Asya’da 27 ülkede faaliyet gösteren Lyreco ile Akoffice, bu anlaşmayla hem bilgi transferi gerçekleştirecek hem de ortak müşteri hizmetleri ağı kuracak.


Akçay Group’un kurumsal ofis ürünleri dağıtımı yapan ve kendi alanında Türkiye lideri olan Akoffice ile Lyreco arasındaki stratejik öneme sahip ortaklık anlaşmasıyla Akoffice, uluslararası düzeyde bir açılım fırsatı elde edecek.


Lyreco ile gerçekleştirilen iş ortaklığı anlaşmasıyla ilgili olarak açıklama yapan Akoffice Genel Müdür Yardımcısı Alper Kısa, Lyreco ile uzun yıllara dayanan sağlam iş ilişkileri olduğuna dikkat çekti. Anlaşmayla Akoffice’in pazardaki lider konumunu güçlendireceğini belirterek, “Lyreco ile tecrübelerimizi paylaşacağımız karşılıklı kazan-kazan prensibine dayalı bir işbirliği gerçekleştirdik. Büyüme hızımızı artırmak ve doğru iş modelleri oluşturmak adına da önemli bir fırsat elde ettik. Bu anlaşmayla Lyreco’nun Türkiye’deki müşterilerine hizmet vermekten büyük memnuniyet duyacağız” dedi.


Türkiye pazarını da büyütecek!


Kısa, Türkiye’de kurumsal ofis ürünleri pazarının büyük bir hacme sahip olmasına rağmen bir o kadar da dağınık olduğunu vurgulayarak, “Lyreco ile birlikte hayata geçireceğimiz işbirliği ve stratejilerle Türkiye pazarını hem daha da büyüteceğiz hem de pazarın gelişmesi adına önemli faydalar yaratacağız” diye konuştu.


Geri Dön