Kent Haberleri

Akdeniz Üniversitesi için üçüncü fakülte müjdesi!

MATSO tarafından inşa edilen Akdeniz Üniversitesi'nin ikinci kampüsü açıldı. Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi yeni yılda 800 öğrenciye öğrenim sağlayacak.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşa edilen Akdeniz Üniversitesi'nin ikinci kampüsü açıldı. Akdeniz Üniversitesi MATSO Turizm Fakültesi binasında açılan Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ilk öğrencilerini aldı.

Akdeniz Manşet Gazetesi'nde yer alan habere göre, MATSO tarafından yaptırılan binada 800 öğrenci öğrenim görecek.  MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MATSO Turizm Fakültesi ve Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi'ni inceledi.

Manavgat’a 3. fakültenin açılması için çalıştıklarını belirten Başkan Boztaş, 3. fakültenin kurulmasıyla ilçede üniversite kurulabileceğini belirtti. Konu ile ilgili konuşan Boztaş, “MATSO olarak 2. Fakültemizin tabelasını astık. 3. Fakültemiz ve Rektörlük tabelamızı da asmayı hedefliyoruz. 3. Fakültenin kurulması ile ilçemizde üniversitenin kurulabiliyor. Manavgat iş dünyası adına fakülteler ve meslek yüksek okulunun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.