04 / 05 / 2024

Akfen Gölbaşı'ndaki şantiyelerini satışa çıkardı!

Akfen Gölbaşı'ndaki şantiyelerini satışa çıkardı!

Akfen İnşaat Turizm Ticaret A.şž. Ankara Gölbaşı"nda bulunan şantiye binalarını satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi ise taşınmaz satışı ve kat karşılığı inşaat işi için ihale açtı



Akfen İnşaat Turizm Ticaret A.şž.  Ankara  Gölbaşı"nda bulunan şantiye binalarını satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi ise taşınmaz satışı ve kat karşılığı inşaat işi için ihale açtı. Akfen İnşaat Turizm Ticaret A.şž. Gölbaşı merkez deposunda bulunan muhtelif inşaat malzemeleri, ekipmanlar ve şantiye binalarını komple satacak. İhale, 29 Kasım 2010 tarihinde, 'kapalı zarf usulü' ile gerçekleştirilecek. İstekliler teklif dosyasını 8 Kasım 2011 tarihine kadar şirketten temin edebilecekler.

PURSAKLAR BELEDİYESİ
Pursaklar Belediyesi, Saray Mahallesinde bulunan 4 adet arsayı kapalı teklif usulü ile satacak. Tahmini bedelleri 1 milyon 136 bin 156 lira ile 2 milyon 314 bin 160 lira arasında değişen arsaların satışı, 11 Kasım 2010 tarihinde saat 09.35"te Pursaklar Belediye Başkanlığında gerçekleştirilecek. Satış ihalesi peşin olarak ödenecek. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi mesai saatleri içinde İmar ve mşžehircilik Müdürlüğünden görebilecekler.

KAT KARşžILIĞI İNşžAATI İHALESİ
Bu arada, Pursaklar Belediye Başkanlığı, merkez mahallede kat karşılığı inşaat yaptıracak. Toplam bin 829 metrekare arsa üzerinde 2 milyon 877 bin 845 lira muhammen bedel ve 86 bin 335,36 lira geçici teminatla inşaat yaptırılacak. Taşınmazın kullanımı, konut altı dükkan olarak belirlendi.Kat karşılığı inşaat ihalesi, 11 Kasım 2010 tarihinde saat 09.00"daPursaklar Belediye Başkanlığında gerçekleştirilecek. İhaleye ait şartname,Pursaklar Belediyesi İmar ve şžehircilik Müdürlüğünden bedeli mukabili teminedilebilecek.Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri KoordinasyonBirimi Koordinatörlüğü, Veterinerlik Fakültesi için pazarlık usulü ile zenginleştirilmiş kafes sistemini satın alacak.İhale, Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma ProjeleriKoordinasyon Birimi Koordinatörlüğünde 8 Kasım 2010 tarihinde saat 14.30"da yapılacak.İstekliler ihaleye ait şartnameyi, Ankara Üniversitesi RektörlüğüBilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörlüğünden satınalabilecekler.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye sadece yerli firmalarkatılabilecek.İhalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3"ünden az olmamaküzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

ANKARA"DA SONUçLANAN İHALELER
Ankara"da çeşitli kuruluşlar tarafından daha önce duyurusu yapılan bazıihaleler de sonuçlandı.Buna göre Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığının Teknoloji Fakültesi merkezi ısıtma sistemi alt yapı tesisatları ve çevre tanzimi ihalesini 353 bin 908 lira bedelle, 'Yapıtes Taahhüt Turizm İnşaat Tesisat Mühendislik Sanayi Ticaret' kazandı.Açık ihale usulü ile 1 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 8firma teklif verdi.Yapılan değerlendirme sonucunda bu tekliflerin 4 adedi geçerli sayıldı.İhale ile mevcut binalara kızgın sulu merkezi ısıtma sistemi altyapısı makine ve inşaat yapım ve onarım işleri gerçekleştirilecek.

ANKARA JANDARMA TEDARİK MERKEZİ KOMUTANLIĞI

Ankara Jandarma Tedarik Merkezi Komutanlığının, 26 Temmuz 2010 tarihindeaçık ihale usulü ile gerçekleştirdiği zırhlı landrover camı alımı için açtığıihaleyi 73 bin 200 lira bedelle 'Rodoplu İnşaat Temizlik Güvenlik ve Ticaret'kazandı.İhale için 5 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 4 adedinigeçerli saymıştı.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Emniyet Genel Müdürlüğünün (15 4) adet gece görüş tüpü seti alımıihalesini, 282 bin 483 lira bedelle, 'İpa Elektrik Bilişim Teknolojileri EnerjiSavunma Sanayi Dış Ticaret Limited şžirketi' kazandı.(154) adet gece görüş tüpü seti alımı işi için 3 firma teklif verdi.Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 2 adedini geçerli saydı.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Eğitim Komutanlığının, bin adet ofisyazılım programı (Microsoft Office Academic Edition) alımı ihalesini kazananfirma belli oldu.İhaleyi toplam 69 bin lira bedelle, 'Datateknik Bilgisayar Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.şž.' kazandı.Açık ihale usulü ile 28 Temmuz 2010 tarihinde yapılan ihale için 1 firma teklif vermiş ve bu teklif geçerli sayılmıştı.

KEçİÖREN EĞİTİM VE ARAşžTIRMA HASTANESİ
Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 27 Ağustos 2010 tarihinde ihalesini gerçekleştirdiği toplam 57 kalem ilaç ve serum alımı ihalesi, 11 bin 792 lira bedelle sonuçlandı.İhaleyi söz konusu bedelle, 'Medifar Ecza Deposu İlaç Sanayi Ticaret A.şž.77 kazandı.İhale için toplam 5 firma teklif vermiş, bu tekliflerin tümü de geçerlisayılmıştı.

TÜRKİYE şžEKER FABRİKALARI A.şž. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Öte yandan, Türkiye şžeker Fabrikaları A.şž. Genel Müdürlüğünün 32 kişi iletemizlik hizmeti (ilaçlama dahil), çay ocaklarının işletilmesi, garsoniye vemutfak hizmetleri ihalesini, 448 bin 560 lira bedelle 'Necati Tunca' kazandı. İşin başlangıç tarihi 1 Ocak, bitiş tarihi ise 31 Aralık 2011 olarakbelirlendi.Açık ihale usulü ile 15 Eylül 2010 tarihinde yapılan hizmet işi ihalesine toplam 9 firma teklif vermiş, bu tekliflerin 8 adedi geçerli sayılmıştı.

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığının toplam 32 işçi ile 252 iş gününde bin kişilik yemek hizmeti alımıihalesi de sonuçlandı.Başlangıç tarihi 1 Ocak, bitiş tarihi ise 31 Aralık 2011 olarakbelirlenen işin ihalesini toplam 1 milyon 323 bin lira bedelle, 'Fesleğen Temizlik Bilgisayar Yemek Gıda Organizasyon Turizm Sanayi Limited şžirketi' kazandı.22 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 6 firma teklif vermiş,komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 5 adedini geçerlisaymıştı.
AA
       


Geri Dön