23 / 07 / 2024

Akfen GYO, Bodrum Eskiçeşme'den 9 milyon TL'ye arsa aldı! Yeni projelerin kapısı aralandı! 

Akfen GYO, Bodrum Eskiçeşme'den 9 milyon TL'ye arsa aldı! Yeni projelerin kapısı aralandı! 

Akfen GYO, Bodrum Eskiçeşme'den 9 milyon TL'ye konut imarlı arsa aldı. İşte arsa ile ilgili detaylar...




Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bodrum arsa alımı hakkında açıklama yaptı. 

Akfen GYO, Bodrum (Sulh Hukuk Mahkemesi) İzalei Şuyu Satış Memurluğu'nca Muğla ili, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 811 ada 23 parsel sayılı arsa vasıflı taşınmazın satışı için yapılan ihaleye katıldı. 

Söz konusu ihaleyi 9 milyon TL bedelle Akfen GYO aldı ve dün arsa şirket adına tescil edildi. 

Akfen GYO'dan yapılan açıklamada, gayrimenkul değerleme raporunda taşınmaz için 12 milyon 974 bin TL değer takdir edildiği ve belirtildi. 

Bölgede geliştirilecek olan yeni projelerin önemli bir parçası olacağı belirtilen arsanın, Akfen GYO için karlı bir yatırım olduğunun öngörüldüğü aktarıldı. 

Akfen GYO, Bodrum Eskiçeşme den 9 milyon TL ye arsa aldı! Yeni projelerin kapısı aralandı! 

Akfen GYO'nun Bodrum'da aldığı arsa, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 811 Ada 23 Parselde bulunuyor. Arsa alanı 209,72 metrekare, imar durumu da kısmen konut kısmen yol olarak belirtildi. 

Söz konusu arsanın KDV dahil toplam pazar değeri 14 milyon 271 bin 400 TL şeklinde belirtildi. 

Neyzen Tevfik Caddesi’ni dik kesen Saray Sokak üzerinde yer alan arsanın yakın çevresinde, ticari birimler, ayrık
nizam inşa edilmiş 2 katlı konutlar yer alıyor. Söz konusu arsa Bodrum Yat Limanı’na yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulunuyor. 

Akfen GYO, Bodrum Eskiçeşme den 9 milyon TL ye arsa aldı! Yeni projelerin kapısı aralandı! 

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Muğla ili, Bodrum ilçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 811 ada 23 numaralı parsel; 25.12.2013 tarih 2971 sayılı Belediye Encümeni Kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Bodrum Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planı kapsamında kısmen TAKS=0.60, KAKS=1.20,hmax=6.50 m yapılaşma koşullu konut alanı, kısmen imar yolunda kalıyor. 

Belediyeden edinilen bilgiye göre parsel alanı terklerden sonra net yaklaşık 187 metrekare oluyor. Taşınmaz 3. Derece arkeolojik sit alanı ve kentsel sit alanında bulunuyor. 

Ayrıca, arsanın komşu parselinde bulunan (418 parsel) tescilli yapıdan dolayı her türlü yapılaşma izni için Muğla Kültür Varlıkları Koruma Müdürlüğü’nden görüş alınması gerekiyor. 

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap başlıyor! 

Luxera GYO'dan dev kampanya! Luxera Nevbahar, Luxera Bahçeport ve Luxera Towers projelerinde 60 ay vade fırsatı!

Özak Dragos ön talep topluyor! Yeni proje! 


Geri Dön