GYO

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...  Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yıl sonu değerlerini resmen açıkladı

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bodrum Loft, Bodrum Yalıkavak Arsa ve Kıbrıs Girne Merit Park 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. 

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yıl sonu değerlerini resmen açıkladı. 

Peki Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Akfen GYO Bodrum Loft, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Göl Mahallesi, 112 ada 4 Parselde konumlanıyor. Şirket, Bodrum Loft projesine ilişkin üst hakkının değerini açıkladı. Rapora konu taşınmaz 57 bin metrekare yüzölçümüne sahip ve amorf tarzda parselde konumlanıyor. 5 yıldız konseptinde Bodrum Loft Otel olarak işletilen gayrimenkulde, 2+1, 3+1, 4+1 villalar yer alıyor. Otel kapsamında,  19 adet konaklama bloğu, 3 adet idari, restoran, mutfak vb alanların yer aldığı blok, 1 adet kütüphane yapısı ve teknik birim binası bulunuyor. 

Akfen GYO Bodrum Loft'un KDV dahil değeri 897 milyon 248 bin 400 TL, KDV dahil kira değeri ise 40 milyon 2 bin TL olarak belirlendi. 

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park; Girne Kazası, Karaoğlanoğlu Kasaba veya Köyü, Kuzguncuk Mevkii, XII Pafta, 10 E1 E2 Plan No, 91/5 Parselde konumlanıyor. Otel, Girne 2. Bölge Kapsamlı Emirnamesi’nde “Sahil Şeridi” olarak tanımlanan bölgede yer yer alıyor. A, B ve C bloklardan oluşan otelin 299 adet oda hacmine sahip olduğu, ancak bazı odaların birleştirildiği görüldü. Mevcutta otel 286 adet odalı. 

Kıbrıs Girne Merit Park'ta 253 adet standart oda, 6 adet engelli odası, 27 adet süit oda, 4 adet delüx oda, 6 adet kral dairesi bulunuyor. Otelde yaklaşık 113 metrekare alanlı kapalı yüzme havuzu, yaklaşık 996 metrekare açık yüzme havuzu, 928 metrekare restoran alanı mevcut. Ayrıca 2 adet tenis kortu, amfi tiyatro alanı da bulunuyor. 

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park'ın KDV dahil değeri 2 milyar 329 milyon 29 bin 720 TL, KDV dahil yıllık kira değeri ise 115 milyon 26 bin 400 TL olarak belirlendi. 

Akfen GYO Bodrum arsası, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yalıkavak Mahallesi, 696 Ada 69 parselde konumlanıyor. Bodrum ilçesinin kuzey batısında Yalıkavak Mahallesi sınırlarında bulunan arsaya ulaşım Şahin Sokak üzerinden sağlanıyor. Arsa Bodrum İlçe merkezine yaklaşık 15 kilometre, Milas Bodrum Havalimanı’na yaklaşık 52 kilometre mesafede bulunuyor. 

Akfen GYO Bodrum arsasının KDV dahil toplam satış değeri 475 milyon 200 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, portföyümüzde yer alan Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum Yalıkavak Arsasına ait 30 Aralık 2022 tarihli değerleme raporları ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Değerleme raporu için tıklayın 

Değerleme raporu için tıklayın

Profilo AVM resmen İş GYO'nun oldu! 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Cubes Ankara projesinin 2022 değeri ne kadar oldu?