GYO

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu? Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Zeytinburnu Novotel ve Ibis oteline ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis oteli, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada 55 Parselde yer alıyor. Oteller, Kennedy Caddesi'ne cepheli konumda. Otellere ulaşım, Kennedy Caddesi üzerinde Zeytinburnu yönünde ilerlenirken, Avrasya Tüneli Çıkışını yaklaşık 6,5 kilometre geçtikten sonra sağlanabiliyor. Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine toplu taşıma araçları ve özel araçlarla rahatlıkla ulaşım sağlanabiliyor. Otellerin yakın çevresi konut, büro ve işyeri nitelikli gelişiyor. 

 Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu? İşte Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değerleme raporu ve gayrimenkuller için biçilen değer...

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis oteli, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekiyor. Oteller, Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sur İç, güzergahında olması nedeniyle, iş ve gezi turizmi açısından avantajlı bir konuma da sahip. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelleri 11 bin 720 metrekarelik yüzölçümlü parselde konumlanıyor. Parsel, geometrik olarak yamuk formunda olup sınırları bellirli durumda. Novotel olarak kullanılan taşınmaz; 2 bodrum + zemin + 12 normal kattan oluşmakta olup 16.649 metrekare alana sahip. Toplam 208 adet odanın bulunduğu otelde, masaj salonları, sauna, spor salonu yer alıyor. e Ibis Hotel olarak kullanılan taşınmaz; 2 bodrum + zemin + 7 normal kattan oluşmakta olup 9 bin 723 metrekare alana sahip. Toplam 228 adet odanın yer aldığı otelde, 6 adet asansör yer alıyor.

Her iki otelin odalarında klima, minibar, internet bağlantısı, televizyon, telefon, yangın alarm sistemi, ses-anons sistemi, elektronik kapı kilitleme sistemi, özel kasa, 24 saat oda servisi ve kuru temizleme hizmeti bulunuyor. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin takdir edilen mevcutdurum piyasa değeri KDV hariç 850 milyon 610 bin Türk Lirası, KDV dahil ise 1 milyar 3 milyon 719 bin 800 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Gayrimenkullerin senelik kira değeri KDV hariç 37 milyon 520 bin Türk Lirası olurken, KDV dahil bu rakam 44 milyon 273 bin 600 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Portföyümüzde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e  ait 30 Haziran 2022 tarihli değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis oteli değerleme raporu için tıklayın 

Akfen GYO'nun Karaköy Novotel otelinin değeri 320 milyon 40 bin TL oldu!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO'nun Esenyurt Ibis Oteli'nin değeri belli oldu!