28 / 04 / 2024

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Penguen Gıda A.Ş. Arazisinde Geliştirilmekte olan Proje Gelişmeleri Hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO, 10 Mart 2022 tarihinde Penguen Gıda Sanayi A.Ş. imzaladığı sözleşme ile yeni bir proje için harekete geçirildiğini duyurmuştu. 

Akfen GYO ve Penguen Gıda Sanayi A.Ş. imzasıyla hayata geçirilek söz konusu proje, Penguen Gıda'nın merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu Bursa Görükle'de inşa edilecek.

PROJE İÇİN İMAR UYGULAMALARI ÇALIŞMALARI BAŞLADI  

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisinde inşa edilecek proje ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. 

Akfen GYO ve Penguen Gıda Bursa Görüklü projesinin karma bir proje olarak hayata geçirileceği belirtildi. Projede ön konsept tasarım çalışmalarının tamamlandığı ve imar uygulamaları çalışmalarına başlandığı ifade edildi. 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
05.04.2022 tarihli özel durum açıklamamıza ilişkin olarak; 10.03.2022 tarihinde imzalanan sözleşme kapsamında,Bursa Görükle‘deki Penguen Gıda San. A.Ş. arazisinin de bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları tamamlanmış olup, imar uygulamaları çalışmalarına başlanılmıştır.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Kartal Altaş Kordon satışta! Yeni proje

Berrak Sitesi satışta! Tuzla'ya 183 yeni konut geliyor! 

 


Geri Dön