13 / 05 / 2024

Akfen Holding'ten Loft Station projesi!

Akfen Holding'ten Loft Station projesi!

Son yıllarda önemli bir gayrimenkul trendi olarak öne çıkan paylaşımlı ofislerin (co-working spaces) sayısı her geçen gün artıyor. Yatırımcılar tarafından önemli karşılık bulan paylaşımlı ofisleri dünyada 1.7 milyon kişi kullanıyor.



Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'nın haberine göre; Türkiye’de de yatırımcılar tarafında önemli bir karşılık bulan paylaşımlı ofislerin sayısı her geçen gün artıyor. 

Akfen Holding Levent Loft projesinin giriş katında 2 milyon liralık yatırımla ‘Loft Station’ adıyla ilk projesini hayata geçirdi.

Teknolojik alt yapısı hazır Levent Loft projesinde hazır toplantı odaları paylaşımlı ofisler için günlük ya da saatlik kiralama yapılabiliyor.
    

Mutfak da kurdu

 

Akfen Holding ten Loft Station projesi!

Başta sadece Levent Loft’taki ofislere hizmet vermesi için tasarladıkları alanların kısa sürede bina dışından da ilgi gördüğüne dikkat çeken Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp, bunun üzerine toplantı odaları ve çalışma alanlarını dışarıdan gelen taleplere de cevap verebilecek hale getirdiklerini anlatttı.


Loft Station’un geçen 3 aylık dönemde doğru bir model olarak hem talep gördüğünü hem de kendisini kanıtladığını anlatan Akın Özalp, “Buradan hareketle gelecek dönemde diğer Loft projelerinde de aynı yapıyı hayata geçirmeye karar verdik. Ankara’daki İncek Loft ve Bulvar Loft konut projelerimiz içlerinde önemli nüfusu barındıran yapılar olarak öne çıkıyorlar. Bu projelerde de Loft Station modelimizi uygulamak istiyoruz” dedi.


Ev yemekleri sunuyor

Akın Özalp, paylaşımlı ofislerin tam ortasında Loft Mutfak adını verdikleri bir de restoran ve kahve zinciri Cup of Joy’un  şubesini hayata geçirdiklerini anlatarak, şunları söyledi:

“Diğer ofis uygulamalarında ikramlar kahve, sandviç ve kurabiyeden öteye geçmiyor. Biz de gelen talep üzerine misafirlerimize Türkiye’de hızla etki alanını genişleten sağlıklı yemek kültürünü destekleyecek şekilde organik, mevsim sebze ve meyvelerinden oluşan ev yemeklerini sunuyoruz. Kahvaltı ve öğle yemeği saatlerinde toplantı odaları ve masalara servis yapıyoruz.”

 


Geri Dön