08 / 05 / 2024

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 218 bin liradan başlıyor!

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 218 bin liradan başlıyor!

Akfen İnşaat'ın konut markası Loft, "İncek Loft" projesiyle İncek'te hayat buluyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen proje İncek'in en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor.




Akfen Inşaat'ın projesi İncek Loft, Ankara'nın yeni cazibe merkezi İncek'te hayat buluyor. Farklı tiplerde dairelerin bulunduğu projede her daire için otopark var Türkiye'nin inşaat devi Akfen İnşaat, üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki tecrübesinin yanı sıra konut sektörüne yeni bir projeyle giriş yapıyor. Akfen İnşaat'ın konut markası Loft, "İncek Loft" projesiyle İncek'te hayat buluyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen proje İncek'in en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. 


HER DAİRE İÇİN OTOPARK

 İncek Loft projesinde sebze ve meyve yetiştirilecek organik bahçeler, özel çiftliklerden gelen ürünlerin satışa sunulacağı organik pazar bulunuyor. Aynı zamanda İncek Loft'ta her daire için kapalı otopark bulunuyor. Araçların direkt kapalı otoparka girişiyle sosyal yaşam alanına araç girişi engelleniyor . Site içinde 2 bin 60 araçlık otopark alanı ve site girişinde 186 araçlık misafir otoparkı bulunuyor. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın buluşmasına, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın ve Akfen Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak katılarak proje hakkında bilgi verdiler. 



Akfen İncek Loft iletişim 

Telefon: 0312 408 10 00

Web: www.akfen.com.tr


Sabah Ankara




Geri Dön