28 / 04 / 2024

Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta!

Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta!

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri 2015 yılı boyunca ayda bir kez “Akıllı Ev Sistemleri” üzerine eğitimler düzenleme kararı aldı. Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta başlıyor.




Sadece akıllı evler değil, aynı zamanda yaşam alanları yaratmayı amaçlayan SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri 2015 yılı boyunca ayda bir kez “Akıllı Ev Sistemleri” üzerine eğitimler düzenleme kararı aldı.


Buna göre 31 Ocak tarihinde bu senenin ilk eğitim programını vermeye hazırlanan SmartBS Satış Pazarlama Koordinatörü Selahattin NAYMAN, bu eğitimler ile amaçlananın sektörde yer  alan ve sektörü destekleyen kurum ve kuruluşlar ile firma çalışanlarının bir araya gelmesi ve  geleceğin teknolojisini bugünden sunan akıllı yaşam teknolojileri hakkında bilgilendirilmesi  olarak açıkladı.


31 Ocak saat 10.00’da başlayacak eğitim SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri’nin  Ataşehir’de bulunan merkez ofisinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olup katılımcılara  eğitim sonunda katılım sertifikaları takdim edilecek.


Eğitime katılmak isteyenlerin 27 Ocak mesai bitimine dek  [email protected] adresine kayıt başvurusunda bulunmaları gerekiyor.


Adres : Yenişehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi Aral Sokak Özkanca İş Merkezi Kat:4 Ataşehir İstanbul


Telefon : +90 (216) 362 5656


Geri Dön