01 / 05 / 2024

Akkent Paradise Gardens'tan Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay'lı reklam!

Akkent Paradise Gardens'tan Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay'lı reklam!

Türkiye’nin en sevilen, güven duyulan sanatçılarından Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay Akkent’in marka yüzü oldular. ‘Doğa Seçimini Yaptı’ sloganıyla sunulan Akkent Paradise Gardens projesini çok beğendiklerini belirttiler.



Türkiye’nin en sevilen, güven duyulan sanatçılarından Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay Akkent’in marka yüzü oldular. Baba-kız olmanın sevimliliğini, profesyonellik ve samimiyetle izleyicilerine  yansıtan ikili reklam projesi ile hayatlarının önemli bir bölümünü geçirdikleri Ankara’ya dönmüş  oldular. Remark İletişim Hizmetleri tarafından gerçekleştirilen ve ‘Doğa Seçimini Yaptı’ sloganıyla  sunulan Akkent Paradise Gardens projesini çok beğendiklerini belirttiler. 


Doğa Rutkay Kamal, projeden ev almayı planlıyor.

Keyifli geçen çalışma sırasında konut projesi ile yakından ilgilenen Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens hakkında satış ekibi ve Akpınar İnşaat Genel Müdürü Birol Akpınar’dan bilgi aldı. 


İstanbul’da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadığına dikkat çekti.

Ankara’nın en planlı ve köklü yerleşim bölgesi Batıkent Kardelen’de yer alan proje için Rutkay: ‘İstanbul’da bu ölçekte bir konut projesine rastlamadım. Gerek peyzajı, daha da önemlisi sunduğu sosyal donatıları ile çok farklı. Üstelik sunulan bunca olanak için ek ücret talebi de yok. Aile  kurmak, çocuk büyütmek için çok doğru bir yer’ dedi.  


Köklü firma güvencesi ile prestijli bir yaşam.

Rutkay Aziz, konut projesinde markanın sunduğu güvenin önemine dikkat çekerek, projenin Türkiye’de yarım asırdır pek çok başarılı inşaat projesini tamamlamış bir marka olan Ünal Akpınar İnşaat tarafından yapılıyor olmasının önemine vurgu yaptı. Aziz, uzun yıllar yaşadığı Ankara’da geçmişte böylesine çağdaş yerleşim yerlerinin olmadığını, projenin sunduğu sosyal donatılarından inşaat kalitesine Ankaralılar için çok doğru bir seçim olacağına dikkat çekti. Rutkay Aziz, projenin kaybolan komşuluk ilişkilerini pekiştirerek yeniden yaşanmasına olanak sağlayacağı için de aile ve toplum ilişkileri açısından önemli bir yapıda olduğuna vurgu yaptı.Akkentli talihli evinin ve Mercedes’inin anahtarını Doğa Rutkay Kamal’dan alacak.


10 Eylül 2015 ile 15 Ocak 2016 tarihleri arasında ev alanlara 2015 model Mercedes Benz B180 CDI otomobil kazanma şansı sunan kampanya sonrasında talihli kişi anahtarını Doğa Rutkay Kamal’dan alacak. 23 Ocak 2016 tarihinde çekiliş sonucu açıklanacak araç kampanyasının teslim töreni 1 Mart 2016 Salı günü gerçekleşecek.


Akkent Paradise Gardens tan Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay lı reklam!


Akkent Paradise Gardens ile Batıkent’te inşa ediliyor.

Ankara Batıkent’te seçkin konut projelerine imza atan Ünal Akpınar İnşaat, yeni projesi Akkent Paradise Gardens’ın sunduğu ayrıcalıklı ve modern hizmetlerle hayatı kolaylaştırıyor. Her projede mükemmeli hedefleyen Ünal Akpınar İnşaat, Akkent Paradise Gardens ile sadece bir ev değil, yaşam standartlarını yükselten prestijli bir hayat sunuyor. Ankara’da kişi başına düşen yeşil alan miktarının iki katı olduğu Batıkent bölgesinde inşa edilen Akkent Paradise Gardens, özel peyzaj çalışmaları ile oluşturduğu çevre düzenlemesi ile yeşil bir cennet hazırlıyor.


Açık alan düzenlemelerinde yer verilen Akkent Koruluğu ve cennet bahçeleri içinde yer alan gazebolar, süs havuzları, yürüyüş  ve bisiklet yolları, parklar ve oyun alanlarıyla donatılmış keyifli yapısı ile sakinlerine doğa ile iç içe özel bir yaşam sunuyor.


Akkent Paradise Gardens tan Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay lı reklam!


Her şey site aidatı içinde.

Spor salonuna ayrı, SPA merkezine ayrı, yüzme havuzuna ayrı bedel ödemeye son veren Akkent Paradise Gardens’ta tüm bu imkanları size bir arada ve sadece site aidatı içinde sunuyor.Stresten arınmanıza yardımcı, zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz aktiviteler ile Akkentli olmanın ayrıcalıklı dünyasında lüks kavramı bir standarta dönüşüyor.


Yoğun iş temposu arasında çoğu zaman ihmal edilerek gidilemeyen spor salonu üyeliğine Akkent Paradise Gardens’ta son verildi. Hayatı kolaylaştıran ayrıcalıkları ile site içinde oluşturulan açık ve kapalı spor alanları sayesinde Akkentliler evlerinin rahatlığında ve ulaşım sıkıntısı çekmeden spor yapabilecekler.


Akkent Paradise Gardens; yirmiden fazla sosyal donatısı ile de konut projeleri arasında farklı bir yapıya sahip. Açık ve kapalı yüzme havuzları, mini havuz ve aqua park, akıntıya karşı sıcak su yürüyüş havuzu ile  Akkentlilere dört mevsim yüzme keyfini yaşatıyor. 


Akkent’in yaşam kültürü sizi komşu olmaya, paylaşmaya ve birlikte keyifli zamanlar geçirmeye davet ediyor. Komşularınızla ve ailenizle çok özel zamanlar geçirebileceğiniz Akkent lokalinde masa tenisi, bilardo gibi keyifli aktivitelerin yanında maç yayını da  bulunuyor.Akkent’te çocuklar dört duvar arasında değil, oynayarak ve eğlenerek büyüyecekler. Oyun oynanacak açık alanların sayısında yaşanan azalma, sokakta oynamanın güvenli olmadığı yapılaşma nedeni ile kapalı alanlarda büyüyen çocukların hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerinde yaşanan olumsuzluklar göz önünde bulundurularak; özellikle çocuklar için oluşturulan sosyal alanlar, spor aktiviteleri ile sosyalleşmelerini sağlayamayı, oynayarak ve eğlenerek büyümelerini hedefliyor.


Kaykay pisti, mini golf gibi çocuklara özel  alanlarının yanı sıra basketbol, voleybol ve halı sahaları ile  tenis ve squash kortu, her yaştan Akkentlinin keyifle yararlanacağı aktiviteler sunuyor.Tüm ayrıcalıklarını, heyecan verici detaylarla buluşturan Akkent Paradise Gardens, hayatı daha keyifli ve daha pratik yaşamanızı sağlayacak, modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümlerle destekliyor.


Bahçe manzaralı daireleri ile hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı vaat ediyor.Konsept projeler içinde sunduğu imkanlar ile öne çıkan Akkent Paradise Gardens, mimari konumlaması ile de farklı. Tüm dairelerin sahip olduğu güney cephe ile tamamı bahçe manzaralı  2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bahçe katı konumunda olanlar aynı zamanda yeşil alan kullanım ayrıcalığına da sahip. 


Akkent Paradise Gardens, ulaşım avantajıyla da ön plana çıkıyor. Çevreyolu ve havaalanına kolay ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlıyor. Akkent Paradise Gardens, kaliteli bir yaşam alanı yaratırken; ulaşım alternatiflerinin sağladığı kolaylık ile şehrin her noktasına hitap ediyor.


Akkent’te alışveriş keyfi sokağa taştı.

Çarşı dükkanlar, açık havada keyifli bir alışveriş deneyimini, güler yüzü ve sıcaklığı yeniden keşfetme imkanı sunuyor. Akkent Paradise Gardens dışına çıkmadan, ihtiyaçlarınızı zahmetsizce karşılayabilme imkanı sizleri bekliyor.Geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları ile bölgenin yeni çekim noktası haline gelecek olan Akkent Paradise Gardens’ta, ailece keyifli yürüyüşler yapabilme ya da dostlarınızı sitenin lokalinde, ev konforunda ağırlama imkanı sunuluyor.Çarşı dükkanlar, alışveriş merkezlerinin boğuculuğu ve tek düzeliğinden sıkılanlar için farklı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.

Gözünüz arkada kalmasın. Sakinlerinin ihtiyaçlarında hiçbir detaydan kaçınmayan Akkent Paradise Gardens’ta güvenlik üst düzeyde tutuluyor. Çocuk oyun alanları, çocuk havuzu ve çocuklara özel aktivite alanları kapalı devre kamera sistemi ile sürekli takip ediliyor. Site içerisinde yer alan 7/24 güvenlik hizmeti, kapı girişi interkom sistemi ve güvenlik onaylı ziyaretçi kabul sistemi ile huzurlu yaşam konforu sunuluyor.



http://www.akkent.com.tr/


Geri Dön