17 / 05 / 2024

Akkozalılara TED Koleji'nden 1 milyon 500 bin TL'lik burs!

Akkozalılara TED Koleji'nden 1 milyon 500 bin TL'lik burs!

TED Koleji, Esenyurt"ta inşaasına devam edilen Akkoza projesinde yer alacak. Yapılan anlaşma çerçevesinde bir ilke imza atılacak ve TED Koleji, Akkoza"da oturan başarılı öğrencilere toplam 1,5 milyon dolarlık burs sağlayacak



TED Koleji, Esenyurt"u İstanbul"un yeni Etiler"i yapma hedefiyle hayata geçirilen   Akkoza projesinde, 14 bin metrekarelik alan üzerinde yer alacak. İstanbul"un yeni cazibe merkezi Esenyurt"un, en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Akkoza projesinde yer alması kesinleşen TED Koleji, inşaasına başlandıktan iki yıl sonra TED İlköğretim Okulu, üç yıl sonra TED Koleji olarak eğitim vermeye başlayacak.

Akkoza projesi ile ilklerin gerçekleştirildiğini belirten Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark, TED Koleji"nin Akkoza projesinde yer alması ile ilgili şunları söyledi; œAkkoza içerisinde, TED Koleji gibi köklü bir eğitim kurumunun yer alacak olmasından son derece mutluyuz. Yapılan anlaşma ile TED Koleji, Akkoza projesinde oturacak ailelerin çocuklarına özel bir burs imkanı sağlayacak. Türkiye"de bir ilke imza atıyoruz; Akkoza projesinde yaşayacak ailelerin çocuklarına karşılıksız burs imkanı yaratıyoruz. TED, başarı kriterlerine uygun öğrencilere beş yıllık bir dönem için 1,5 milyon dolarlık karşılıksız burs sağlayacak. TED ile yaptığımız anlaşmaya bağlı olarak verilen bu özel bursun birinci şartı Akkoza projesinde oturmak olacak. dedi. Binark, Akkoza projesinin, sahip olduğu tüm donatılar ile bölgede yer alan diğer inşaat projelerinden farklılaştığını da sözlerine ekledi.

TED Koleji, anlaşma kapsamında, Türk Eğitim Derneği burs kriterlerine akademik ve disiplin açısından uygun olan Akkoza sakinlerinin başarılı çocuklarına 5 yıl süreyle karşılıksız burs sağlayacak. Burs toplamı, öngörülen sürede 1 milyon 500 bin dolara ulaşacak.

Garanti Koza Hakkında
Garanti Koza, 1948'de kuruluşundan bu yana, üstün kalite anlayışı çerçevesinde tamamladığı önemli projelerle haklı bir ün kazanmış, güçlü bir inşaat firmasıdır. Barajlardan HES'lere, sulama projelerinden diğer alt yapı tesislerine, havalimanlarından metro ve karayollarına kadar farklı alanlarda inşaat projelerine imza atan Garanti Koza"nın yüksek teknoloji içeren endüstriyel tesisler, çok katlı iş ve ticaret, turizm, konut, hastane, marina, kentsel ve kent dışı geliştirme projelerinin yanı sıra ihtisas gerektiren tarihi renovasyon projeleri de bulunmaktadır. Garanti Koza, 2004 yılından itibaren sahip olduğu taahhüt deneyimlerini gayrimenkul geliştirme alanında değerlendirerek yeni araziler geliştirmek ve konut sektöründe büyümek hedefiyle yoluna devam etmektedir.


Geri Dön