27 / 04 / 2024

Akkoza'ya tam teşekküllü hastane ve özel okul!

Akkoza'ya tam teşekküllü hastane ve özel okul!

Garanti Koza'nm 1 ve 2'nci fazlarda Akiş ortaklığıyla yürüttüğü Akkoza'nın 3'üncü fazı Koza Şehir Projesi'ne, uluslararası tam teşekküllü hastane ve özel okul kuruluyor



Garanti Koza'nm 1 ve 2'nci fazlarda Akiş ortaklığıyla yürüttüğü Akkoza'nın 3'üncü fazı Koza Şehir Projesi'ne, uluslararası tam teşekküllü hastane ve özel okul kuruluyor. Koza Şehir'de yaşayanlar yürüme mesafesinde uluslararası standartlarda hizmet veren tam teşekküllü İsviçre Hastanesi'ne ulaşabilecekler. 10 dönümlük alana kurulacak olan İsviçre Hastanesi, 7 gün 24 saat tüm bölge sakinlerine hizmet verecek. Aynca TED Koleji de proje içinde ayrılan 15 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

TED Koleji ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde bir ilke imza atılacak. TED Koleji, Akkoza'da oturan başarılı öğrencilere beş yıl süresince toplam 1,5 milyon dolarlık karşılıksız burs sağlayacak. TED Koleji, Esenyurt'u İstanbul'un yeni Etiler'i yapma hedefiyle hayata geçirilen Akkoza projesinde, 14 bin metrekarelik alan üzerinde yer alacak. TED Koleji, inşaasma başlandıktan iki yıl sonra TED İlköğretim Okulu, üç yıl sonra TED Koleji olarak eğitim vermeye başlayacak.

Yüzde yüz Garanti Koza yatırımıyla hayata geçen Koza Şehir Projesi, ilk etapta 401, ikinci etaptaysa 445 olmak üzere toplam 846 konuttan oluşuyor. Projede bulunan 1+1 daireler 58,2+1'ler 108 metrekare, 3+1'ler 155 metrekare, 4+1'ler 242 metrekare, penthouse daireler ise 483 metrekare olarak tasarlandı. Koza Şehir Projesi'ndeki bu daireler, 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Koza Şehir, ev sahibi olmak isteyenlere satın alma ve ödeme kolaylıkları sunuyor. İsteyenler 30 ay vadeli yüzde 0 faiz ile konut sahibi olabiliyor. Banka kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler için 0,04 ve 0,74 faiz oranları ile kredi kolaylıkları da sunan Koza Şehir, peşin alımlarda özel indirimler uyguluyor. Albaraka Türk Bankası ile anlaşma yapılan Koza Şehir için uygulanan en düşük peşinat oram yüzde 10.
Hürriyet Emlak

0212 444 99 33
www.ak-koza.com


Geri Dön