18 / 05 / 2024

AKS Grup AKS Focus toplantısı 24 Şubat'ta!

AKS Grup AKS Focus toplantısı 24 Şubat'ta!

Trabzon'lu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kurulan AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi.



Trabzon'lu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kurulan AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi. 8 yılda toplam 19 önemli inşaat projesine imza atan AKS, şimdi İstanbul'daki en büyük konut projesi AKS FOCUS'u hayata geçiriyor.

 

"Türkiye'nin İLK Hava ile Isıtma ve Soğutma Sağlayan" Konut Projesi AKS FOCUS Olacak

 

Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma ve soğutma imkanı sağlayan AKS FOCUS, AKS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre AKSOY'un da katılacağı etkinlikle tanıtılacak.

 

Özel seyir pencerelerinden proje alanındaki eski tekstil fabrikasının iş makineleri ile yıkımının izlenebileceği, Trabzon lezzetleri ile keyifli bir sohbetin yaşanacağı, İstanbul'un ve Türkiye'nin ilklere imza atan AKS FOCUS'da basın mensupları ağırlanacak. Toplantı 24 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

 




Geri Dön