28 / 04 / 2024

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.



Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Antalya ve Kayseri'de bulunan otellerini, yakın zamanda Bodrum'a da kazandırmaya hazırlanıyor. Dünya'dan Hilal Sönmez'in haberine göre; Aksa Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Erciyes Mirada Hotelleri Genel Müdürü Haluk Ordu, bölgedeki diğer turizm arsalarını yeni yatırımlarla değerlendireceklerini söyledi.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum a açılıyor!

Erciyes Mirada Hotelleri Genel Müdürü Haluk Ordu, Erciyes'in dört mevsim turizm merkezi olması için her türlü çalışmada yer aldıklarını dile getirdi.

Ordu, “5 yıldızlı otelimiz gibi çoklu konfora sahip otel konferans salonu ve spa merkezi planladık. Henüz proje aşamasındaki bu çalışmaları en kısa sürede yatırıma dönüştürmek istiyoruz” dedi. Kayseri Mirada’nın, Erciyes'in Rusya, Ukyanya ve Polonya pazarlarına açılmasında ciddi çalışmalar gerçekleştirdiğini ve şimdi de Avrupa ve İskandinav pazarları için çalıştıklarını aktaran Ordu, “Salgın nedeniyle hijyen ve misafir isteklerini de göz önünde bulundurarak hizmet veriyoruz. Ancak, salgına rağmen yeni pazar arayışlarımız sürüyor" dedi. Erciyes'in dört mevsim turizm merkezi olma yolundaki çalışmalarına Mirada olarak hazırlandıklarını kaydeden Ordu, “Büyükşehir belediyemiz tarafından yapılan modern futbol sahaları, termal suarama, yüksek itifa kamp çalışmaları ve Erciyes yaz şenlikleri ile birlikte burada değişik destinasyonlar ortaya çıkıyor” diye konuştu.

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!


Geri Dön