29 / 04 / 2024

Aksigorta'nın, konut sigortası paketinde indirim

Aksigorta'nın, konut sigortası paketinde indirim

Aksigorta'da konut sigortası paketinin standartları belirlendi. Tüketiciler, lehine geliştirilen pakete %30'a varan indirimle sahip olabilecek.



Aksigorta tüketiciye sahip çıkma bilinciyle konut sigortası paketinde, tüketici tatminini sağlayacak standartları belirledi. Sigortalının konuta yönelik karşılaşabileceği tüm riskleri kapsayan Akkonut Paket Sigortası, optimum fiyatla maksimum fayda sağlıyor. Nisan ayı sonuna kadar kasko paket sigortasını ve zorunlu deprem sigortasını (DASK) Aksigorta'dan yaptıran sigortalılar, bu pakete %30'a varan indirimlere sahip oluyor.

Kampanya Nisan sonuna kadar

Aksigorta, sektörde yaygın bir uygulama olan dar ve geniş kapsamlı, alternatif teminat seçenekli poliçeler sunmak yerine müşterilerin tüm risklerini dikkate alan, geniş kapsamlı Akkonut Paket Sigortasını sunuyor. Aksigorta'nın Nisan ayı sonuna kadar devam edecek konut sigortası kampanyası kapsamında, tüketici kasko paket sigortasını Aksigorta'dan aldığında konut sigortasında %20 indirime hak kazanıyor. Aynı tüketici zorunlu deprem sigortasını da Aksigorta'dan yaptırırsa %10 ek indirim daha alarak toplamda %30 indirimle Aksigorta'nın ona özel geliştirdiği bu geniş kapsamlı güvencenin sahibi oluyor.

Akkonutlu hakları neler?

Teminatlar: Yangın, Hırsızlık, Deprem, Mali Sorumluluk, Sel-Seylap, Dahili Su, Taşıt Çarpması, Terör, Kar Ağırlığı gibi klasik teminatların yanı sıra Ferdi Kaza, 3. Şahıs Mali Sorumluluk, Cam Kırılması, Hukuksal Koruma, Elektrik hasarları, Hasar nedeniyle ikametgah değişiklik masrafları, kapkaç da poliçe kapsamında teminata dahil edilmiştir. Ayrıca bu poliçe ile misafir eşyaları teminat altına alınırken, poliçede yer alan eşyalar konut dışında da Aksigorta güvencesinde bulunuyor.
Konut Yardım Hizmetleri: Su-Elektrik Tesisatı, Cam Tamiri, Çilingir, Otelde Konaklama, Konutun Korunması ve Gözetimi
Tıbbi Yardım Hizmetleri: Acil Sağlık, Acil Ambülans, Acil Hekim, Acil İlaç ve Sarf Malzemesi
Kişisel Yardım Hizmetleri: Refakatçi Yakınının Hastaneye Ulaştırılması, Hastanede Yatma Durumunda Çocukların Bakımı.

Geri Dön