Turizm

Aksoy Holding'ten, Sarıyer'e sağlıklı yaşam konseptinde dev proje! Yatırım bedeli 200 milyon dolar! 

Aksoy Holding, sağlıklı yaşam konseptindeki dev bir yatırım için düğmeye bastı. İstanbul Sarıyer'e sağlıklı yaşam konseptindeki yeni proje, 200 milyon dolar yatırım bedeli ile geliyor. İşte ayrıntılar...

Aksoy Holding, perakende, elektrik, ticaret, turizm ve gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyetler gösteriyor. 2022 senesinde Amerika’da kurduğu Aksoy International Holding, Florida ve New York’ta ultra lüks rezidans, kiralamaya ilişkin konut sitesi, otel, üst yaş yaşamı ve ticari gayrimenkul projeleri  hayata geçiriyor. 

Aksoy Holding'in turizmdeki en büyük yatırımlarından biri 553 odalı Conrad İstanbul oldu. Ayrıca, Bodrum’daki ultra lüks konut ve ağırlama karma kullanımlı The Ritz-Carlton Residences da turizmdeki bir diğer proje olarak dikkatleri çekiyor. 

Patronlar Dünyası'ndan Necla Dalan'ın haberine göre; Aksoy Holding, Sarıyer’deki yeni yatırımı için düğmeye bastı. Aksoy Holding, şimdi sağlıklı yaşam konseptinde dev bir yatırımı İstanbul'un göbeğinde hayata geçirecek. Grup, projeyi Sarıyer’de kendisine ait 65 dönüm arazide inşa etmeyi planlıyor. 

Yatırımın yapılacağı yer Sarıyer Rumelikavağı’nda ve Koç Üniversitesi’ne yakın bir lokasyonda bulunuyor. En üst segment medikal resort ve wellness merkezinden meydana gelecek projenin yatırım bedelinin 200 milyon dolar olması planlanıyor. 

İngiltere’de bir şirkete yatırım için analiz yaptıran grup, bu yatırımı dünyanın önde gelen mimarlık ofislerinden biriyle yapmak istiyor. Bu kapsamda bir liste hazırlandı ve Aksoy Holding CEO’su Batu Aksoy, şu anda yurt dışında mimarlık ofisleriyle görüşmelerini başlattı. 

Aksoy Holding’in Kurucu Başkanı Erdal Aksoy, yeni yatırım ile ilgili konuştu. Aksoy, başlangıç seviyesinde olduklarına ve bu yatırımı çok önemsediklerine dikkat çekti. 

Erdal Aksoy, "Dünya çapında bir mimari şirketle çalışmayı istiyoruz. Batu Aksoy işin başında yer alıyor. Tüm projelerimizde en iyilerle çalıştık. Bu projede de amacımız aynı. Biz her zaman en iyiyi yapmak hedefiyle yola çıkarız. Sağlıklı yaşam konusunda da dünyanın en iyi merkezlerinden birini hayata geçireceğiz" açıklamasında bulundu. 

Yüzde 38'lik doğalgaz zammı inşaat maliyetlerini de etkileyecek!

O ilçe depreme hazır değil: 2020 depreminde teknik imzalı binalar yıkıldı, yapı stokunun yenilenmesi gerekiyor!

Konut sahibi olmak isteyenlerin yeni gözdesi! 'Arsadan ev' alırken neye dikkat edilmeli?