29 / 04 / 2024

Aksu Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aksu Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aksu tarafından kuruldu.



Aksu Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aksu tarafından kuruldu.

Aksu Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirket her türlü özel ve resmi binaların projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak. 2- Elektrik malzemeleri toptan ve perakende ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektrikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç) 3- Bina veya diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin bakım ve onarımı (ev tipi boyler (kombi, kazan vb.) ve brülörler ile elektriksiz güneş enerjisi kolektörlerinin bakım ve onarımı dahil) 4- Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler) 5- Elektrik ve Elektronik malzemelerin toptan ve perakende alım satımını yapmak. 6- Şirket her türlü inşaat ve inşaat malzemelerini almak satmak, inşaat işleri yapmak ve bununla ilgili projeler hazırlamak.


Geri Dön