29 / 04 / 2024

Aktaş Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Aktaş Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Ortalama metrekare birim fiyatları 6 bin TL olarak belirlenen konutlardan oluşan Aktaş Boğaziçi Evleri, 4 katlı 8 bloktan meydana geliyor. Aktaş Boğaziçi Evleri'nde konutların fiyatları 550 bin lira ile 2 milyon lira arasında farklılık gösteriyor



Yüzde 80'i yeşil alan olarak ayrılmış 18 bin metrekare gibi geniş bir alanda sadece 81 seçkin aileye ayrıcalıklarla dolu, huzur ve konforun ön planda tutulduğu, her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü bir yaşam

Üsküdar Kandilli'de hayata geçirilen Aktaş Boğaziçi Evleri'nde 98 metrekareden 228 metrekare kadar değişen büyüklükte 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri olan 81 konut bulunuyor. Aktaş İnşaat imzasıyla inşa edilen Aktaş Boğaziçi Evleri'nde kapalı ve açık yüzme havuzları, kapalı fitness salonu, yürüme parkurları, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları bulunuyor.

Ortalama metrekare birim fiyatları 6 bin TL olarak belirlenen konutlardan oluşan Aktaş Boğaziçi Evleri, 4 katlı 8 bloktan meydana geliyor. Aktaş Boğaziçi Evleri'nde konutların fiyatları 550 bin lira ile 2 milyon lira arasında farklılık gösteriyor.

Aktaş Boğaziçi Evleri'nde 31 Ocak 2012'ye kadar geçerli olacak yeni bir kampanya başlatıldı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için Aktaş Boğaziçi Evleri'ne özel konut kredi faizleri bulunuyor. 10 yıla kadar yüzde 0,98 faiz oranı imkanı sunan projede kredi ödemelerine Eylül 2012'de başlanabilecek.

Aktaş Boğaziçi Evleri tümüyle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanmış olan Standartlara ve Deprem Bölgelerinde Yapılacak Binalar Hakkında Yönetmeliğine uygun olarak tasarlandı, ilgili Yönetmelik ve Standartların gerektirdiği tüm şartlar sağlandı. Aktaş Boğaziçi Evleri tümüyle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanmış olan Standartlara ve Deprem Bölgelerinde Yapılacak Binalar Hakkında Yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmış, ilgili Yönetmelik ve Standartların gerektirdiği tüm şartlar sağlandı.

www.aktasbogazicievleri.com

İpek Yılmaz: 0544 442 10 03
0216 332 39 44


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön