Genel

Aktaş Gümüşyaka Villaları'nda 247 bin euroya!

Aktaş Gümüşyaka Villaları'nda 50 konut yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutlar daire ve villa olarak konumlandırıldı. Projedeki Erguvan tipi villaların fiyatları 247 bin eurodan başlıyor. Ödemelerde kredi de kullanılıyor...

Aktaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Aktaş Gümüşyaka Villaları; Silivri Gümüşyaka'da konumlandırıldı. Toplamda 36 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Aktaş Gümüşyaka Villaları'nda 50 konut yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutlar daire ve villa olarak konumlandırıldı.

Yüzde 25'i satılan projenin mimarisinde Nedret Tuncel yer alıyor.  117-394 metrekare arası büyüklüklerdeki 8 ayrı metrekare tipi, sahile yakınlık ve konut tipine göre de (tek daire, ikiz tripleks, tripleks, dubleks daire) 13 fiyat seçeneği var. Proje kapsamında yer alan konutlar Erguvan, Leylek ve Mimoza olarak 3'e ayrıldı.

Proje imarlı, iskanlı banka kredisine uygun olup banka kredisi ile satılıyor.Proje kapsamında yer alan konutlardan Erguvanlar 247 bin eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor.

2009'da inşaatı biten Gümüşyaka Villaları 12 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Projede 12 bin metrekare satılabilir alan bulunurken, ticari alan yer almıyor.

Projenin diğer projelerden ayırt edici özelliklerinin başında, temelinde JET GROUT sistemi kullanılması geliyor. Site bu sayede olası bir depreme hazırlıklı halde.  Projenin sosyal yaşam alanları arasında arasında olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, havuz bar, çocuk oyun parkı, mini futbol sahası, kumsal-da voleybol sahası, masa tenisi bulunuyor. Ayrıca Gümüşyaka Villaları'nda 90 araçlık kapalı otopark da yer alıyor.

 0216. 316 88 88

http://www.aktasinsaat.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com