29 / 04 / 2024

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.



Bilgiçler Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da inşa edilen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projelerinin lansman öncesi satışları başladı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre lansman öncesi ön satışta ünitelerin yüzde 18’lik kısmı satılırken, projenin detayları da netleşti.

Paylaşılan detaylara göre, 22 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen projeler 332 bağımsız bölümden oluşuyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yeni nesil mimariyle dizayn edilen proje, dükkanları ve ofisleriyle mega kent İstanbul’a da yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre AKTİM Çarşı projesinin cadde mağazalarıyla İstanbul ticaretine yeni bir anlayış getirmesi beklenirken, AKTİM ofis bloğu da günümüzün ihtiyaçlarına yanıt verecek biçimde dizayn edildi.

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

Yine paylaşılan bilgilere göre, lüksün ve konforun bir arada sunulduğu ofis kısmında, concierge hizmetlerinden, geniş otopark kapasitesine kadar her ayrıntıya yer verildi.

BAYRAMPAŞA'YA YENİ SOLUK

Aktarılan bilgilere göre, Bilgiçler Yapı’nın “ustalık eseri” projesi şeklinde nitelendirilen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projeleri 24 ay içerisinde teslim edilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bugüne kadar AKTİM1, AKTİM2 ve AKTİM3 projeleri ile toplamda 141 bin metrekarelik ticari gayrimenkul ürettiklerine değinen Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, ticari gayrimenkul üretiminde 3 projeyle ciddi tecrübe edindiklerini belirterek, ticari ihtiyaçlara çok hakim olduklarını ve bu çerçevede projelerini tasarladıklarını söyledi. 

Yaptığı açıklamada ticari gayrimenkul projelerinde lokasyon önemine de değinen Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, İstanbul'un büyük bir metropol olduğunu söyleyerek, lojistik açıdan önemli bir noktada olduğunu söyledi.

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

Açıklamasında İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa bölgesinin hem ticaretin hem de ulaşımın kilit bir bölgesi olduğunu kaydeden Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, projelerinin otoyollara ve bağlantı yollarına çok yakın konumda olduğunu belirterek, bu avantajla iş yapma sürelerinin de kısalacağını söyledi.

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projelerine yoğun ilginin hem lokasyon hem de çözüm odaklı mimarisinden kaynaklandığını belirten Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, yeni nesil mimari avantajlar da da eklendiğinde yatırımcıları memnun edecek bir yatırım sürecinin başladığını söyledi.

Yaptığı açıklamada AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projelerinin diğer avantajları ile ilgili de bilgi veren Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, projelerinin gerek mimari yapısı, gerek sosyal donatı alanları, gerekse 32 bin metrekare büyüklüğünde kapalı otoparkıyla bölgeye yepyeni bir soluk kazandıracağını söyledi.

Açıklamasında inşaat teknikleri, enerji verimliliği, güvenlik sistemleri ve işlevsellik bakımından çoktan miadını doldurmuş birçok ticaret merkezinin bulunduğunu söyleyen Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç AKTİM Çarşı projesinin de bu anlamda büyük bir ihtiyacı karşılayarak işletme sahiplerine derin bir nefes aldıracağını kaydetti.

Elektriğe yüzde 20 zam geldi! 1 Ekim itibariyle geçerli olacak! İşte yeni zamlı tarife

Fahiş kira artışı tam gaz: Hazine arazilere arsa vasfına çevrilerek konut üretilmeli! 

Ekim 2023 evde bakım maaşında son dakika! Paralar hesaplara yatırılacak!


Geri Dön