02 / 05 / 2024

AKÜ İç Mimarlık öğrencilerinden yılsonu sergisi!

AKÜ İç Mimarlık öğrencilerinden yılsonu sergisi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yılsonu sergisi düzenledi.



Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine AKÜ Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Ayfer Örten, Mimarlar Odası Başkanı Süleyman Bircan, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Şeyda Algaç, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ş. Ebru Okuyucu ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.


Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencilerinin dönem içinde yaptıkları “müze” temalı, ikinci sınıf öğrencilerinin ise “sanat galerisi” temalı projelerinin yer aldığı sergide proje maketleri ve pafta sunumları yapıldı. Ayrıca İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin hazırladığı animasyon gösterimlerinin de gerçekleştirildiği sergide; fuar ve stand tasarımı, çocuk mekânları tasarımı, ıslak mekân tasarımı, sergi ve vitrin tasarımı gibi seçmeli derslerde yaptıkları çalışmalar da yer aldı.


Afyon Hisar Gazetesi



Haber Posta Akdeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yılsonu sergisi düzenledi. Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencilerinin dönem içinde yaptıkları 'müze' temalı, ikinci sınıf öğrencilerinin ise 'sanat galerisi' temalı projelerinin yer aldığı sergide, proje maketleri ve pafta sunumları yapıldı. 


Posta Akdeniz


Geri Dön