28 / 04 / 2024

Akyapı Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim?

Akyapı Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandığı Akyapı Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2014 yılı sonu deniliyor...



İçerisinde 1,476 adet dairenin yer aldığı Akyapı  Bahçetepe İstanbul  ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede banka kredisi ile kout sahibi olunuyor. 


Bahçetepe İstanbul'un sosyal alanları arasında;  buhar odası, basketbol sahası, yüzme havuzu, tenis kortu, çocuk oyun alanları , alışveriş alanları, kapalı otopark ve voleybol sahası bulunuyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Akyapı Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı içerisinde deniliyor. 


Akyapı Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim?


Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Başakşehir Bahçetepe İstanbul, toplam 81 bin 910 metrekare alana sahip. Projede yer alan daireler 62 metrekare ile 247 metrekare arasında alanlara sahip. 


İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde yaşama geçrilen Akyapı Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı sonu cevabı veriliyor. Projede dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 


İstanbul Bahçetepe telefon numarası: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön