27 / 05 / 2024

Akyapı Ticarethane Hadımköy ve Başakşehir'de projelerinde 24 aya varan vade fırsatı!

Akyapı Ticarethane Hadımköy ve Başakşehir'de projelerinde 24 aya varan vade fırsatı!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Ticarethane Hadımköy ve Ticarethane Başakşehir projelerinde  24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.



Akyapı imzasıyla yükselen  Ticarethane Hadımköy ve Ticarethane Başakşehir projelerinde firma bünyesinde 24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

TİCARETHANE HADIMKÖY PROJESİ!

Akyapı imzası taşıyan toplamda 479 dükkan/mağazadan oluşan Ticarethane Hadımköy projesinde imalathâne, teknik alan, depo, otopark ve sığınak gibi bölümler yer alıyor. 

Ticarethane Hadımköy'de dükkan ve depolar, 7 metrelik yüksek tavan, geniş sirkülasyon alanları, her dükkan/mağazaya özel doğal havalandırma ve ışıklandırma, her kata özel müstakil tır girişi, güçlü kat taşıma kapasitesi, geniş kolon aralıkları, özel teknik alan ve otopark bulunuyor.

Yatırım değeri 25 milyar TL olan Ticarethane Hadımköy, Ticarethane Başakşehir, Ticarethane Dudullu ve Ticarethane Metkapprojeleri,  21 bin kişinin istihdamına kapı açıyor. 

Akyapı Ticarethane Hadımköy ve Başakşehir de projelerinde 24 aya varan vade fırsatı!
TİCARETHANE BAŞAKŞEHİR PROJESİ!

Ticarethane Başakşehir, Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 250 bin kişiye istihdam sağlayan İkitelli OSB’nin yanı başında yükseliyor. 

Akyapı  Ticarethane Başakşehir  projesi toplamda 135 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Toplam 54 bin 231 metreakare inşaat alanına sahip olan projede satışlar devam ediyor. 

135 bağımsız bölümün büyüklükleri, birleştirilebilme özelliklerine sahip olup, 200 metrekareden başlıyor. 200, 400 ve 500 metre kare dükkanlara sahip olan Ticarethane Başakşehir toplam 6 kattan oluşuyor.

Projede imalathane, teknik alan, sığınak, otopark, depo, gri su sarnıcı, yağmur suyu sarnıcı, jeneratör, mescid bulunuyor. Dükkanların tavan yüksekliği 7 metre, kolon açıklığı ise 8 metre.

 
TİCARETHANE HADIMKÖY VE BAŞAKŞEHİR PROJESİNDE ÖDEME KOLAYLIĞI!

AKYAPI tecrübesiyle hayata gecen TICARETHANE Hadımköy ve TICARETHANE BASAKSEHIR'de KAZANÇLI YATIRIM sizi bekliyor! Tüm ihtiyaclariniza uygun depo, dükkan, ofis ve imalathaneler icin Ticarethane projelerindeki fırsatları kaçırmayın. Sıfır peşinat 18 ay vade, ister yüzde 24 peşin - 24 ay vade, isterseniz yüzde 50 peşin - 20 ay vade ve ekstra yüzde 10 indirim fırsatı devam ediyor.

Hadımköy projesinde metre kare fiyatı 53 bin 500 liradan başlıyor. Her iki projenin de şu anda yapım aşaması devam ediyor olup 2025 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Ticarethane METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajı!

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

 


Geri Dön