Yeni Projeler

Akyapı Ticarethane'de ön talep toplanıyor! Teslimler 36 ay sonra!

Akyapı tarafından yepyeni ticaret merkezleri olarak hayata geçirilen Ticarethane Hadımköy'de ön talep toplanıyor. Metrekare fiyatları 47 bin 500 TL'den başlayan ticarethanelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleştirilecek. İşte Akyapı Ticarethane Hadımköy ile ilgili ayrıntılar... Metrekare fiyatları 47 bin 500TL'den başlayan ticarethanelerin teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi bekleniyor

Akyapı imzası taşıyan toplamda 479 dükkan/mağazadan oluşan Ticarethane Hadımköy projesinde imalathâne, teknik alan, depo, otopark ve sığınak gibi bölümler yer alıyor. Metrekare fiyatları 47 bin 500TL'den başlayan ticarethanelerin teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi bekleniyor.  İşte Ticarethane Hadımköy projesi ile ilgili detaylar...

YENİ NESİL TİCARET MERKEZİ: TİCARETHANE HADIMKÖY!

Ticarethane Hadımköy projesinde 35 metrekareden 11 bin 500 metrekareye kadar tasarlanabilen dükkan ya da mağaza tipleri yer alıyor. Ticarethane Hadımköy'de metrekare fiyatları 45 bin 500 TL'den başlıyor.

Ticarethanede dükkan ve depolar, 7 metrelik yüksek tavan, geniş sirkülasyon alanları, her dükkan/mağazaya özel doğal havalandırma ve ışıklandırma, her kata özel müstakil tır girişi, güçlü kat taşıma kapasitesi, geniş kolon aralıkları, özel teknik alan ve otopark yer alıyor.
 

ÜLKE EKONOMİSİNE 11 MİLYAR  TL KATKI SAĞLAYACAK!

Yatırım değeri 25 milyar TL olan Ticarethane Hadımköy, Ticarethane Başakşehir, Ticarethane Dudullu ve Ticarethane Metkapprojeleri,  21 bin kişinin istihdamına kapı açarken, ülke ekonomisine yılda yaklaşık 11 milyar TL katkı sağlayacak.

Her kata ve her bağımsız bölümün önüne tırların girebildiği, modern ve kazançlı ticaret merkezleri fikri ile tasarlanan Ticarethane projeleri ; her sektörden şirketlerin, imalathanelerin, mağazaların ve yatırımcıların bütün ihtiyaçlarını, sadece günümüz koşulları ile değil; gelecekte de aynı verimlilikle kullanabilmesine olanak sağlayacak.

Ticarethane Hadımköy, Ticarethane Başakşehir, Ticarethane Dudullu ve Ticarethane Metkap projelerinin toplam yatırım değeri 25 milyar TL'dir. Bu 4 yatırımda yaklaşık 600 bin metrekare inşaat alanı ve 1.387 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

TİCARETHANE HADIMKÖY'DE DÜKKAN SAYISI 479!

Hadımköy Sanayi bölgesinde yer alan Ticarethane Hadımköy projesinde 479 mağaza/dükkan yer alıyor. 115 metrekareden başlayıp ihtiyaca göre 34 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilme özellikleri ile her ihtiyaca uygun büyük metrekareler sunulan bu proje, iki bloktan oluşuyor ve iki blok bodrum katta birbirine sirkülasyon sistemi ile bağlı.

Tavan yüksekliklerinin 7 metre olduğu projede imalathane, teknik alan, sığınak, otopark, depo, gri su sarnıcı, yağmur suyu sarnıcı, jeneratör, mescid, elektrikli araç ve scooter üniteleri de bulunuyor.