28 / 04 / 2024

Akyapı Ümraniye projesi Eylül'de satışta!

Akyapı Ümraniye projesi Eylül'de satışta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesini Eylül ayı içerisinde satışa çıkarıyor...



Kurulmuş olduğu 1998'den itibaeren çok sayıda nitelikli konut, villa, sanayi yapıları, iş ve alışveriş merkezi inşa eden Akyapı yeni yatırımlar için start verdi. Yaklaşık olarak 3 milyon metrekarenin üzerinde inşaat hayata geçiren Akyapı, 23 senede kazanmış olduğu teknik ve finansal tecrübesiyle bundan böyle tek marka altında AKYAPI olarak gayrimenkul projeleri geliştirecek. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-9 ve artan inşaat maliyetleri karşısında pek çok üretici çekimser şekilde davranırken Akyapı, 2021 yılını adeta “yatırım yılı” ilan etti ve 1 milyar 550 milyon TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Akyapı, konut, villa, sanayi gibi farklı konseptlerden meydana gelen toplamda 4 projeyi hayata geçirecek.

Akyapı Ümraniye projesi Eylül de satışta!

ÜMRANİYE PROJESİ EYLÜL'DE SATIŞTA

Sektörde ilk defa inşa edilen yüksek kalitede, farklı sosyal donatılara sahip, nitelikli projeler hayata geçiren Akyapı’nın startını verdiği 4 yeni projesi Büyükçekmece, Ümraniye, Başakşehir ve Hadımköy'de olmak üzere mega kent İstanbul’un gayrimenkul yatırımı konusunda cazibe merkezi olan bölgelerinde yükselecek.

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de yükselecek olan proje, konut ve cadde mağazalarından meydana gelecek. Akyapı Ümraniye projesi Eylül ayı içerisinde satışa çıkacak.

Mavera Homes satışta! 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön