28 / 04 / 2024

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.



Yalova’da Akyol İnşaat tarafından daha önce hiç yapılmamış bir projeye inşa ediliyor. İş dünyasını, ticareti ve yaşamı aynı projede bir araya getiren Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatıyor.

35 yıldır güçlü birikimi ve yenilikçi yaklaşımıyla onlarca başarılı projede imzası bulunan Akyol İnşaat, şimdi Yalova'da daha önce hiç yapılmamış bir proje için harekete geçti.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Sabah'ın haberine göre, Akyol tecrübesiyle hayata geçirilen Aktown; sanayisi, üretimi ve ulaşımıyla kritik bir konuma sahip Yalova'ya yepyeni bir ekonomik değer kazandırmayı amaçlıyor.

İş dünyasını, ticareti ve yaşamı aynı projede buluşturan Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova'da yepyeni bir dönem başlatıyor.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

PARMAKLA GÖSTERİLECEK KADAR DEĞERLİ

Yalova'nın çehresine yeni boyut attıracak bir proje geliştirdiklerini belirten Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol "Yalova; üretimi ve lokasyonuyla ülkemizin sayılı illerinden birisi olmasına rağmen, bugüne kadar yaşam, iş ve ticareti kapsayan bir karma proje hiç yapılmamıştı.

Biz Aktown'u tasarlarken karma projeler arasında ödül alacak; iş, konut ve sayısız ayrıcalığı bünyesinde barındıran bir ofis ve yaşam projesi inşa edeceğiz." dedi.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

AKTOWN HAKKINDA

A+ ofis konseptleri, konforlu rezidanslar, dünya mutfaklarından seçkin lezzetlerinin yer aldığı gastronomi merkezleri, business concept otel ve sağlık merkezi ile Yalova’nın en önemli konumlarından birinde yepyeni bir yaşam; Akyol İnşaat güvencesi ile hayat buluyor.

Geniş ve kullanışlı 1+1 konseptinde dairelerden oluşan Aktown Rezidans; şehir hastanesi, şehirlerarası otobüs terminali, hızlı feribot, alışveriş merkezi ve yaz/kış turizm merkezlerine yakın konumu ile benzersiz olanaklar sunuyor.

Aktown ofisler yenilikçi ve kullanıcı odaklı yaklaşım, verimlilik esaslı kurgusu ile Yalova'ya değer katan özgün bir yapı olarak tasarlandı.

En çok aranan meslek grupları belli oldu! İşverenler en çok bu mesleklerden eleman arıyor!

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

'Kira 10 bin lira, maaş 11 bin lira nasıl geçinelim?'


Geri Dön