Konut

Akzirve Strada'da yaz fırsatı! 24 ay 0 faiz ve 3.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Akzirve imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen Strada'da yaz fırsatı başladı. 24 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 3.7 milyon TL'den başlıyor...Satış sürecinin devam ettiği projede 2 bin 500 konut yer alıyor

Strada projesi, Akzirve imzasıyla hayata geçiriliyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 bin 500 konut yer alıyor.

Akzirve Strada projesi, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediiyor.  Strada Bahçeşehir projesinde restoran, mağaza, kafe ve dükkanlar bulunuyor.

Büyük bir alışveriş caddesinin de yer aldığı Akzirve Strada projesi ayrıca Bahçeşehir’in en enerjik ve sosyal noktalarından biri olarak dikkat çekiyor. 

Strada Bahçeşehir projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Projede yer alan konutların fiyatları ne kadardan başlıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Strada Bahçeşehir projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Projede yer alan konutların fiyatları ne kadardan başlıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kafeler, butikler, restoranlar, kuaför ve marketlerin yer aldığı Strada Bahçeşehir projesinde tek bir asansörle spor salonuna, alışveriş alanlarına, SPA’ya ve kapalı havuza anında ulaşabilirsiniz.

Akzirve Strada projesinin tamamlanan 1. etabı, 34 bin metrekare yerleşim alanında, ve toplam 747 daireden meydana geliyor. Verilen detaylara göre, Strada Cadde'de 1.800 metrekarelik sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor.

Bahçeşehir Strada projesinin birinci etabında 31 ticari alan ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire tiplerine yer veriliyor.

Strada 2. etap ise 30 bin 308 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilirken toplam konut sayısı ise 880 şeklinde belirtildi. Bahçeşehir Strada 2. etap'ta 49 adet ticari alan ve 1 oda 1 salon,  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon - 5 oda  1 salon  dubleks daireler bulunuyor. 

Bahçeşehir Strada fiyat
Bahçeşehir Strada'da yaz fırsatı başladı. 24 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 3.7 milyon TL'den başlıyor.

Web: https://www.akzirve.com/strada/

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!