29 / 04 / 2024

AkzoNobel Marshall, sektörünün en beğenilen şirketi seçildi!

AkzoNobel Marshall, sektörünün en beğenilen şirketi seçildi!

AkzoNobel Marshall, ADECCO ve Capital Dergisi işbirliğiyle 13 yıldır düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması”nda bu yıl da boya sektörünün en beğenilen şirketi seçilerek, beş yıldır üst üste aldığı ödülün haklı gururunu yaşadı



“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, ADECCO ve Capital Dergisi işbirliğiyle 13 yıldır düzenlenen ve Türkiye’nin ve sektörlerinin en beğenilen şirketlerini ödüllendiren araştırma kapsamında bu yıl da sektör birinciliğini göğüsledi. AkzoNobel Marshall, beş yıldır üst üste layık görüldüğü bu ödül ile sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı. Araştırmada dereceye giren şirketlere ödülleri Conrad Oteli Balo Salonu’nda düzenlenen bir törenle verildi. 


Beş yıldır üst üste sektörünün en beğenileni AkzoNobel Marshall


AkzoNobel Marshall’ın bu ödüle beş yıldır üst üste layık görülmesinden büyük onur duyduklarını ifade eden AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Fatoş Özdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin bir numaralı ve sektörünün en beğenilen boya markası Marshall olarak, dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel’in markalarından biriyiz. Türkiye pazarındaki 59 yıllık güçlü geçmişimize, faaliyet alanında dünyanın bir numaralı şirketi AkzoNobel’in küresel perspektifini de ekleyerek insanların hayatına renk katmaya devam ediyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz, Türkiye geneline yayılmış bayi ağımız ve satış noktaları aracılığıyla Türkiye’nin her yerindeki tüketicilerimize ulaşıyoruz. İnsanların hayatına renk katma misyonumuzla, hepimizin ortak ihtiyacı olan renkli bir hayata en kolay şekilde ulaşabileceğimizi gösteriyor ve tüketicimize ilham veriyoruz. Yenilikçiliğe olan tutkumuz ve sektörümüze öncülük eden faaliyetlerimiz ile Capital’in araştırmasına konu olan memnuniyet, itibar, yenilikçilik ve yatırım gibi kriterleri layıkıyla yerine getirip, bir kez daha sektörümüzün en beğenilen şirketi seçilmiş olmaktan mutluyuz” dedi.


 


Geri Dön