30 / 04 / 2024

Al Rabiya Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rabiya Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rabiya Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rabia Moukayed tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Yenibosna, Fevziçakmak Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.



Al Rabiya Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rabia Moukayed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Al Rabiya Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Hertürlü emlak ,gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devremülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek; 2-)Bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. 3-)Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 4-) Gayri menkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak,ekspertiz raporları hazırlamak,hazırlatmak. 5-)Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak ,satmak,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak. 6-)Şirket yurt içi ve yurtdışında tüm tekstil ürünleri,hırdavat malzemeleri,elektrik malzemeleri,gıda ürünleri,hediyelik eşya,bilgisayar malzemeleri,mobilya ve malzemelerinin alım- satım ve ithalat-ihracatı ile mevzuatın izin verdiği hertürlü konuda yurt içi alım - satım ,ihracat-ithalat yapar. 7-) Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.



Geri Dön