Yeni Projeler

A'la Çamlıca 2'de yüzde 50'sini peşin kalanını 18 ay vade ile ödeme fırsatı! 

A'la Çamlıca 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere 18 ay vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki A'la Çamlıca 2'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

A'la Çamlıca 2 projesi, İstanbul Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden olan Çamlıca Tepesi'nde, Büyük Çamlıca Camii'nin üst tarafında yükseliyor. İlk Yapı imzasıyla hayata geçirilen A'la Çamlıca 2 projesinde inşaat devam ediyor. 

Projede bahçeli, teraslı ve ara kat olacak şekilde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 6 oda 2 salon konut tipleri yer alıyor. 

A'la Çamlıca 2'de konut teslimlerinin Eylül 2025'te yapılması planlanıyor. 

A'la Çamlıca 2 projesi 6 blok halinde inşa ediliyor. Projede toplam 70 adet daire yer alıyor. Yatay mimari esas alınarak inşa edilen projede, blok yükseklikleri 6 kat olarak tasarlandı.

A'la Çamlıca 2 projesinde, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu, interaktif basketbol ve futbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanı gibi birçok farklı sosyal donatı alanı yer alıyor. Projede yürüyüş yolları ve dinlenme alanları da bulunuyor. 

Çağdaş tasarımıyla öne çıkan proje, konut sahiplerine doğal ışık alan geniş daireler, ferah yaşam alanları ve en son teknolojilerle donatılmış özellikler sunuyor. 

Dairelerde Çamlıca'nın eşsiz manzarasının bulunduğu proje, odern yaşamın tüm konforunu doğa ile içiçe olacak şekilde ev sahiplerine yaşatıyor. 

A'LA ÇAMLICA 2 TEMMUZ 2024 FİYAT LİSTESİ 

A'la Çamlıca 2 projesinde yer alan bahçe kat 2+1 evlerin fiyatları 17 milyon 148 bin TL ile 20 milyon 439 bin TL arasında değişiyor. 3+1 ara kat dairelerin fiyatları ise 16 milyon 971 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede peşin ödemelere yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca, yüzde 35'ini peşin kalanını 12 ay vade ya da yüzde 50'sini peşin kalanını 18 ay vade ile ödeme seçeneği de bulunuyor. 

Web: https://www.alacamlica2.com/

Tel: 0 216 232 35 32 

Pendik Leb-i Derya Evleri yüzde 50 peşinat fırsatıyla!

Avrupakent GYO'nun portföy değeri 35 milyar TL'yi aştı: En değerli proje Forum Trabzon AVM oldu! 

Koç Grubu'nun Divan Talya Oteli'ne mahkemeden dur kararı: İnşaat ruhsatının iptal talebi kabul edildi!