Yeni Şirketler

Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Yılmaz Alaca Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ataşehir Uphill Towers'ta kuruldu.

Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Yılmaz Alaca Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; 1-ikamet amaçlı bina ve her türlü inşaat yapmak ve satmak .İnşaat alanında faaliyet göstermek.Kat karşılığı arsa alıp inşaat yapmak satmak. 2-Mütehatlik ve taşeronluk yapmak 3-yap-sat usulü inşaat yapmak,satmak kiraya vermek 4-Toplu Konut site villa dubleks ve tribleks konutları ile prefabrike binalar yapmak 5-Yol köprü tünel sulama kanalları kanalizasyon ve yer altı yapılar yapmak 6-İçme suyu şebekeleri ve boru hatlarını ve su depolarını yapmak 7-İnşaat malzemeleri ticaretini yapmak 8-Spor sahaları ve yüzme havuzları yapmak 9-özel ve tüzel kişilere ait yapıların her türlü bakım ve onarım ve boyama işlerini yapmak 10-Her türlü yaş ve kuru gıda maddelerin üretim ticaret pazarlama dağıtımını yapmak. 11-Konusu ile ilgili imalat ihracat,ithalat ve ticaretini yapmak 12-konusu ile ilgili olarak leasing kiralama ve araç gereç makina alet ve techizatı satın almak ve gerekirse devir etmek. 


Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Uphill Towers No:152 Kat:28