Genel

Alain Robert, Sapphire ’e tırmanırken zor anlar yaşadı!

‘Örümcek Adam Türkiye ’de kelepçe ve halat kullanmasına rağmen son derece zor anlar yaşadı. “Örümcek Adam ” lakaplı Fransız Alain Robert, önceki gün Avrupa ’nın ve Türkiye ’nin en yüksek binası olan 261 metrelik Sapphire ’e tırmandı

Robert daha önce dünyanın en yüksek binalarına tırmanırken hiçbir önlem almazken Türkiye 'de kelepçe ve halat kullanmasına rağmen son derece zor anlar yaşadı. 1 saat 50 dakika süren tırmanışı esnasında Fransız Robert, 246. metrede çok büyük bir tehlike de atlattı. Zirveye 15 metre kala aynı noktada üç kez ayağı kayan ve düşme tehlikesi atlatan Alain Robert 'in hayatını güvenlik halatı kurtardı. Güç de olsa zirveye çıkmayı başaran ve Sapphire 'in tepesinde Türk bayrağı açan Robert tırmanışını gerçekleştirdiği günün akşamı ise yorgunluğunu Boğaz 'ın ünlü balık restoranlarından olan Poseidon Fish & Wine Center 'da yemek yiyerek üzerinden attı. Alain Robert 'i Türkiye 'ye getiren Bersay İletişim 'in Medya İletişim Direktörlüğünden yapılan açıklamada Robert 'in dün sabah Maslak Acıbadem Hastanesi 'nde tedavi gördüğü ifade edildi.

“Sağ tarafı mumya gibi ”

Alain Robert 'le röportaj yapmak istediğimizi söylediğimizde de Robert 'in keyfinin olmadığı söylendi. Robert 'in keyfinin olmamasının sebebi ise bu defa ‘sert taşa çarpmış olması ' İşte Bersay İletişim 'den yapılan açıklama: “Dünkü (önceki gün) tırmanışta yaşadığı tehlikeli anlar sonucunda Alain Robert 'in sağ kol ve bacağında ciddi ezilmeler oluştu. şžu anda sağ kolu ve sağ bacağı bandajlanmış durumda. Vücudunun sağ bölümü mumya gibi. Yürüyebiliyor ancak morali bu durum dolayısıyla oldukça bozulmuş durumda. Alain Robert yarın sabah (bu sabah) Fransa 'ya dönecek. ”
Vatan