Proje Güncel

Alanya Angels Home fiyat listesi!

Alanya Angels Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Denize 350 metre mesafede bulunan projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor.

Alanya Angels Home Konutları dağ ve deniz manzarasına sahip. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, dubleks ve penthouse olarak tasarlandı. 


Alanya Angels Home fiyat listesi konutların cephelerine göre farklılık gösteriyor. OMİM Mimarlık imzası taşıyan proje 235 adet daireden meydana geliyor. 


Teslimlerin bu yıl Nisan ayı içerisinde gerçekleşeceği Angels Home Alanya Evleri Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar belgesinde hayata geçiriliyor. 


Alanya Angels Home Residence'de masaj odaları, güzellik salonu, hamam, sauna, vip odası, buhar odası, ozon banyosu ve fitness merkezi gibi sosyal donatı alanları mevcut. Proje 12 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 


Gazipaşa havaalanına 26 kilometre, merkeze 500 metre, Antalya havaalanına 182 kilometre, denize 350 metre yakınlıkta olan Mahmutlar Angels Home'da konutların alanları 40 - 255 metrekare şeklinde dizayn edildi. 

Alanya Angels Home fiyat listesi!

Antalya Angels Home Evleri satış fiyatları 55 bin eurodan başlıyor. Projede banka kredisiyle veya firma bünyesinde vade imkanı sağlanıyor. 


Telefon: 0242 519 17 91

Web: www.omim.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com