05 / 05 / 2024

Alanya Belediyesi taşınacak!

Alanya Belediyesi taşınacak!

Alanya Belediyesi taşınacak. Dün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Eğri Köprü yanında bulunan spor merkezinin bulunduğu alana yeni bir belediye hizmet binası yapılmasının önü açıldı.



Dün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Eğri Köprü yanında bulunan spor merkezinin bulunduğu alana yeni bir belediye hizmet binası yapılmasının önü açıldı. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanyalı meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Oba Mahallesinde spor alanı olarak gözüken yeni hizmet binasının yapılacağı alanın Nazım imar Planı nda hizmet alanı olarak değiştirilmesi konusu AK ftırti, CHP ve MHP grupkın tarafından komisyondan geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edildi. 

"İmar sorunu kalmadı" Mahmutlar Mahallesinin 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı üzerinde yapılan değişikliğin Büyükşehir Belediye Medisi'nde onaylandığını söyleyen Başkan Yücel Mahmutlar ela yaşanan imar sorunu büyük ölçüde çözüme kavşmuş oldu. Halkın yaşamını kolayiaşnracak bu karada birlikte bu bölgeye yapmayı düşündüğümüz yatmmlann temellerini de atmaya başlayacağız" dedi.


Haber Alanya


Geri Dön