Turizm

Alanya'daki Havacılık Paneli turizmcilerin katılımıyla düzenlendi!

Antalya Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi kapsamında düzenlenen 'Antalya Bölgesi 'nde Havacılık Gelişimi' konulu panelde turizmciler ve de havacılık sektörü temsilcileri bir araya geldi.

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi'nde Uluslararası Sivil Havacılık Günü dolayısıyla 'Antalya Bölgesinde Havacılık Gelişimi' konulu panel düzenlendi. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven. Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Rektör Prof. Dr. Erol Sayın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, Antalya Havalimanı Genel Müdür Yardımcısı Melih Dipova, TAV Gazipaşa Alanya Havalimanı Koordinatörü Cengiz Aşıklı, havayolu şirketi yöneticileri ve turizmcilerin katıldığı panelde, Türkiye'de sivil havacılık istatistikleri. Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü'nün çalışmaları, sivil havacılığın önemi ve turizmcilerin havayolu şirketlerinden beklentileri konuşuldu. 


'AHEP İŞBİRLİĞİNE HAZIR' 

Panel moderatörü AHEP Üniversitesi'nden Doç. Dr. Yıldırım Saldıraner, turizm faaliyetlerinin en yoğun olduğu bölgede havacılık faaliyetlerinde işbirliği yapmanın önemli olduğunu vurgularken, karşılıklı beklentilerin belirlenmesi ve ortak faydaya yönelik çalışmaların gerçekleştirilmesine yönelik çalışma hedeflendiğini söyledi. Turizme önem veren AHEP Üniversitesi'nin bu alanda çalışmalarının her geçen gün gelişerek devam edeceğini belirten Doç. Dr. Saldıraner, "Diğer kurum ve kuruluşlar tarafından bu konularda yapılacak çalışmalara her zaman destek vereceğiz" dedi.

Hürses