27 / 04 / 2024

Alara City Beylikdüzü teslim tarihi! Banka kredisine uygun!

Alara City Beylikdüzü teslim tarihi! Banka kredisine uygun!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Alara City Beylikdüzü teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisine uygun durumda olan Alara City Evleri Beylikdüzü projesi Çebitaş Yapı tarafından inşa edildi...




Alara City Konutları  Çebitaş Yapı  tarafından inşa edildi. Çebitaş Yapı  Alara City  Konutları projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirildi. Alara City Beylikdüzü teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.


Alara City Konutları Beylikdüzü projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verildi. Beylikdüzü Alara City Konutları'nda 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlandı.


Beylikdüzü Alara City Konutları projesinde konutların büyüklükleri 85 metrekareden başlayarak, 151 metrekareye kadar değişiyor. Alara City Konutları Beylikdüzü projesi 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



Alara City Beylikdüzü teslim tarihi!


Alara City Beylikdüzü teslim tarihi ne zaman sorusu hemen teslim cevabını alıyor. 2 blok olarak inşa ediliyor olan Beylikdüzü Alara City Konutları projesi 120 adet konuttan meydana geliyor. 


Beylikdüzü Alara City Konutları projesinin satış ofisi ile 0212 854 10 83 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Alara City Konutları Beylikdüzü'nde ödemeler banka kredisi ile taksitlendiriliyor.



Alara City nerede?

Alara City adres : Cumhuriyet Mah, 1983 sok. No:5 Esenyurt / İstanbul



Beylikdüzü Alara City iletişim 

Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: www.alaracity.com


projeye sor



Geri Dön