GYO

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bodrum Otel Yatırımına İlişkin Finansman Temini İçin İpotek Tesis Edilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. ile kredi sözleşmesi imzalamıştı. Konuyla ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı.  

İşte ayrıntılar...

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mevkiindeki turizm tesisinin finansmanında kullanılması amacıyla, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. ile 624 milyon Türk Lirası ttuarında kredi sözleşmesi imzaladığını 30 Kasım'da duyurmuştu. 

Alarko GYO, krediyi 2 yıl ana para ödemesiz ve toplam 10 sene vadeyle kullandığını belirtti. 

Konu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı ve Alarko GYO'dan ipotek açıklaması geldi. 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mevkiindeki turizm tesisinin yatırımının finansmanında kullanılması amacıyla imzalanan kredinin teminatı için, söz konusu taşınmazda Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. lehine 1. dereceden 1 milyar 248 milyon TL'lik ipotek tesis edildiğini açıkladı. İpotek işlemi 5 Kadım'da tamamlandı. 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Portföyümüzde bulunan Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mevkii'ndeki turizm tesisimizin yatırımının finansmanında kullanılmak üzere imzalanan kredinin teminatı için söz konusu taşınmaz üzerinde Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. lehine 1. dereceden 1.248.000.000 TL ipotek tesis edilmiş ve  işlem 05.12.2022 tarihinde tamamlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 30 Kasım tarihli KAP açıklaması:
Portföyümüzde bulunan Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mevkii' ndeki turizm tesisimizin yatırımının finansmanında kullanılmak üzere, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. ile 624.000.000 Türk Lirası tutarında, 2 yıl ana para ödemesiz toplam 10 yıl vadeli kredi kullanımı için sözleşme 30.11.2022 tarihinde imzalanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  

İş GYO Litus İstanbul'da yüzde 5 indirim fırsatı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!