30 / 06 / 2024

Alarko GYO'dan Hillside Bodrum için 30 milyon Euro'luk kredi sözleşmesi!

Alarko GYO'dan Hillside Bodrum için 30 milyon Euro'luk kredi sözleşmesi!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Bodrum Gündoğan’da yaklaşık olarak 42 dönüm arsa üzerinde hayata geçirdiği yeni otel ve tatil köyü projesi için kredi sözleşmesi imzaladığını duyurdu.



Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Gündoğan’da yaklaşık olarak 42 dönüm arsa üzerinde inşa edeceği otel ve tatil köyü projesi için kredi sözleşmesi imzaladığını duyurdu. 

Alarko GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mevkii'ndeki turizm tesisimizin yatırımının finansmanında kullanılmak üzere, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. ile 30 milyon Euro tutarında 5 yıl vadeli kredi kullanımı için sözleşme imzalanmasına karar verildiği belirtildi. 

Bodrum Gündoğan’da yaklaşık 42 dönüm arsa üzerinde yükselecek olan Otel ve Tatil köyü projesinde 325 oda yer alacak. Alarko GYO Gündoğan projesinin inşaat faaliyetleri devam ediyor. 

Alarko GYO dan Hillside Bodrum için 30 milyon Euro luk kredi sözleşmesi!

Alarko GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Yönetim Kurulu'nun 28.06.2024 tarihli toplantısında,

Portföyümüzde bulunan Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mevkii'ndeki turizm tesisimizin yatırımının finansmanında kullanılmak üzere, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. ile 30.000.000 Euro tutarında 5 yıl vadeli kredi kullanımı için sözleşme imzalanmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Kocaeli Arcadia Homes'ta villalar 4 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla hemen teslim!

Selçuk Geçer emeklilere kötü haberi verdi! Son dakika kulis bilgisi! Temmuz'da emekli maaş zammında kesinti yapılacak

Eyüpsultan Regule Line'da  3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 


Geri Dön