28 / 04 / 2024

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Alarko  GYO'nun Büyükçekmece'deki 2 adet arsa ve bir adet tarlasının değeri belli oldu. Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...



Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  Büyükçekmece Eskice 3 Adet Parsel Ekspertiz Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Eskice Mahallesi, 106 ada 19 ve 22 Parseller ile Mezarlık Mevkii, 8667 Parsel, Büyükçekmece/İstanbul'da yer alan taşınmazlar , İstanbul Avrupa Yakası’nda konumlu olup kuzeyden Hadımköy, doğudan Esenyurt, güneyden Beylikdüzü ilçeleri ve batıdan Büyükçekmece Gölü ile çevrili olan Büyükçekmece ilçesinde bulunuyor.

Taşınmazlar 106 ada 19 no.lu parselin de içerisinde bulunduğu Büyükçekmece Gölü orta mesafeli koruma alanlarında bulunan projeler villa sitesi özelliğine sahip. 

 Alarko GYO nun Büyükçekmece deki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Değerleme konusu taşınmazların konumlu olduğu bölgenin yakın çevresinde Alkent Göl Malikaneleri, Valle Lacus Villaları, Toksana Vadisi gibi marka projeler ile İstanbul Üniversitesi, binicilik kulüpleri ve çiftlikler yer alıyor.

Taşınmazların bulunduğu bölgeye toplu taşıma ile ulaşım oldukça kısıtlı olmakla beraber özel araçlarla kolay ulaşım sağlanıyor. 

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'de yer alan taşınmazlarının toplam değeri 114 milyon 715 bin TL olurken, taşınmazlar için KDV dahil bedeli 135 milyon 363 bin 700 TL olarak takdir edildi. 

Alarko GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

"Sermaye Piyasası Kurulu' nun Seri III, No : 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirket portföyünde yer alan Büyükçekmece Eskice mevkii 3 adet parsel için değerleme kuruluşunca hazırlanan Ekspertiz Değerleme Raporu ekte yer almaktadır."

Detaylar için tıklayın


Geri Dön